Grey Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2014 ...μετα απο το ΣΑΛΙΟ ειναι οτι καλυτερο Χαίρομαι που τελικά δεν πρέπει να είναι μόνο δημιούργημα της φαντασίας μου αυτό... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2014 ...μετα απο το ΣΑΛΙΟ ειναι οτι καλυτερο Χαίρομαι που τελικά δεν πρέπει να είναι μόνο δημιούργημα της φαντασίας μου αυτό... :) ειναι ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ τροπος καθαρισμου,απλα αν καθαριζεις κιθαρες ΑΛΛΩΝ περνα τις μετα και με ναφθα για .....απολυμανση.... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2014 Αδερφέ,το σάλιο μου φτάνει με το ζόρι για την δική μου κιθάρα και...την άλλη τη δουλειά. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2014 Αδερφέ,το σάλιο μου φτάνει με το ζόρι για την δική μου κιθάρα και...την άλλη τη δουλειά. ;) Γραμματόσημα, χαρτόσημα κλπ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2014 ζιπελαιο ΠΑΝΤΟΥ... ;) μετα απο το ΣΑΛΙΟ ειναι οτι καλυτερο http://www.premierguitar.com/articles/19960-guitar-shop-101-safe-ways-to-clean-your-guitars-finish?page=2 Ετσι κι αλλοιως απο τη στιγμη που η ταστιερα σου ειναι βαμμενη με νιτρο ετσι θα καταντησει καποια στιγμη (αν παιζεις πολυ) ;D Ωραία,ο φίλος κάνει το παν για να την έχει στην τρίχα και'συ με αυτήν την φώτο και αυτά που του λες τον έστειλες αδιάβαστο ;D ;D ;D Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση