kilon Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2007 Εμένας πάντως μπορώ να πώ οτι με εντυπωσίασε με την πληθώρα εργαλείών του. Αλλά είμαι πολύ φρέσκος και θα ήθελα να ακούσω γνώμες. Επίσης αν έχετε κανένα λινκ για tutorials. www.myspace.com/thekilon www.soundclick.com/kilon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
UnderGround Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2007 Θα σου πω.Απο σαββατο και μετα.... Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ, Θέλω ν'αλλάξω image... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
eangle Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2007 εξαιρετικότατο !!!! βέβαια για mac μόνο από ότι γνωρίζω http://www.myspace.com/theohatz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frunobulax Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2007 κι εγω το θεωρω πολυ καλό, αν και εχω πολυ παλιά έκδοση (το 3.0 :oops: :oops: ) γιατι δουλευω στο απολυτα σταθερο και υπεραξιοπιστο OS 9 του Μακ. Δεν ξέρω τι γίνεται με τις νεότερες εκδόσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kilon Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2007 Πείτε μου τι σας αρέσει , πώς ακριβώς δουλεύεται και τι δεν σας αρέσει? Αναφέρετε επισης το είδος τις μουσική που δουλεύετε. www.myspace.com/thekilon www.soundclick.com/kilon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnnyk Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2007 χαρίζω ένα βιβλίο για το performer 4.5 αν ενδιαφέρει κανέναν. όσο για τη γνώμη μου, μακράν ο λιγότερο φιλικός προς τον χρήστη sequencer... :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2007 Αν κάποιος έχει συνηθίσει να εργάζεται με το Live, θα έχει μεγάλες δυσκολίες να προσαρμοστεί στη λογική του Performer. Το πρόγραμμα είναι τόσο μακρυά από τις σύγχρονες αντιλήψεις για τα DAW που θεωρείται "δευτεράντζα" ακόμη και ανάμεσα στους σκληροπυρηνικούς Μακιντοσάδες, οι οποίοι σαφώς προτιμούν το Logic. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zephyrous Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2007 Για εμένα το πρόβλημα με το Performer είναι πολύ απλό, δεν έχει καλό ήχο,επειδή το δούλευα καιρό παρατηρούσα πάντα μία έφεση στις μπάσες συχνότητες με όποια μόνιτορ κι αν μίξαρα,στα σύν του(παλαιότερα βέβαια) τα φιλικό του περιβάλλον εργασίας και κάποια plug-in της MOTU,αλλά όταν άλλα ακούς μέσα κι άλλα έξω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leytos Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2007 και μη ξεχναμε οτι στο digital performer εχει γινει ολο το sound edit της ταινιας .... The Matrix ....... ww.dus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexeys Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2007 και μη ξεχναμε οτι στο digital performer εχει γινει ολο το sound edit της ταινιας .... The Matrix ....... Και η προσωπική δισκογραφία του Jordan Rudess!!!¶κυρος, το ξέρω... όποιος μπορεί κάνει, όποιος δεν μπορεί κρίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση