plusyear Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2007 Για τα xtl εχω ακουσει γενικοτερα οτι παρουσιαζει βλαβες -=Dream Within A Dream=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
amorphosynth Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2007 Αυτή τη στιγμή το μηχανηματάκι είναι στα χέρια των τεχνικών του νάκα,όταν βγάλω άκρη τι συνέβη θα postάρω(sic),ενημερωτικά η έπίσκεψη στο service του Νάκα εφόσον τους αφήσεις το προς επισκευή "εργαλείο" σου σημαίνει αυτόματα και 35 euros...αν φυσικά δεν σε καλύπτει η εγγύηση Μεσα στην εβδομάδα φαντάζομαι θα έχω νέα (εγώ να σας πω την αλήθεια υποψιάζομαι και ελπίζω ότι έχει χαλάσει ο διακόπτης τροφοδοσίας on-off πότε δεν μου φάνηκε σοι) Cheers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
amorphosynth Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2007 Λοιπόν επανέρχομαι για να αποκαταστήσω ανθρώπους και υπολήψεις..... Σύντομο ιστορικό... Πριν 1,5 περίπου μήνα το pod xt μου τα έφτυσε (έσβησε χωρίς να ξανα-ανοίξει ποτέ),χωρίς κανένα προφανή λόγο Χωρίς να είμαι εντός εγγύησης και χωρίς να έχω καν αγοράσει το μηχάνημα από το Νάκα απευθύνθηκα στο service του. Τους το πήγα στις 28/9 προπληρώνοντας 35 ευρώ και ανέλπιστα σήμερα(αφού επικοινώνησα εγώ με το service-δεν με πήραν ούτε ένα τηλέφωνο) ενημερώνομαι ότι έχει φτιαχτεί(πληρωμή=επιπλέον 5 ευρω καλό αυτό),είχε ένα προβληματάκι λέει στην πλακέτα... anyway Ολα ωραία και καλά λοιπόν,αλλά: τόσο μεγάλη εταιρία και δεν με πήραν ένα τηλέφωνο ότι έχει φτιαχτεί εδώ και μια εβδομάδα;(εγώ θα τους πήρα καμμιά 100ριά φορές) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση