analogtreehouse Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2005 Ποια μικρόφωνα είναι κατάλληλα για ένα στούντιο ραδιοφωνικού σταθμού. Με βάση ένα συνδιασμό ποιότητας κόστους ποιες προτάσεις υπάρχουν. ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RF Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2005 Για τι ραδιόφωνο μιλάμε?Τι είδους εκπομπές κάνεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dither Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2005 Γενικά στη πλειονότητα χρησιμοποιούνται πυκνωτικά μικρόφωνα μεγάλου διαφράγματος (πχ AKG 414 κλπ). Ενίοτε χρησιμοποιούνται και δυναμικά όπως ( πχ Electrovoice RE20 που θεωρείται κλασσικό για ραδιοφωνική χρήση.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
shaman505 Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2005 Ποια μικρόφωνα είναι κατάλληλα για ένα στούντιο ραδιοφωνικού σταθμού.Με βάση ένα συνδιασμό ποιότητας κόστους ποιες προτάσεις υπάρχουν. ευχαριστώ η electro voice είναι μια πολύ καλή εταιρία όσο αναφορά τα μικρόφωνα για studio.επειδή και εγώ σε ραδιοφωνικό σταθμό δουλεύω θα σου πρότεινα να κοιτάξεις το electro voice re-20 το οποίο βέβαια έχουμε και εμείς και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι.να ξέρεις πάντως πως η τιμή του είναι αρκετά τσουχτερή (κάπου στα 500 euro).και μην σου φανεί περίεργο που είναι δυναμικό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-freemindgr Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2005 Θα προτεινω και εγω τα AKG, ομως γιατι δεν δοκιμαζεις καποια απο τα B1 B2 της Behringer? Ειναι φτηνα και πολυ καλα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2005 RODE NT1A!!!! εληξε το θεμα,μπορεις να το κλειδωσεις yameth :D :D :D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
B-diGitaL Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2005 AKG ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2005 AKG ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ αναλογος πιο AKG!!!! μεχρι 300 ευρω δεν υπαρχει καλυτερο απτο rode NT1A!!(το οποιο εχει 150 μονο) προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση