Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 από τις 20/01/2005 θα έχει αλλάξει 5-6 όργανα εως τώρα... :P 8) ;D Άλλο βλέπεις. Σήμερα ρώτησε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manospsrk Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Να το επισκευσω!..Αν βεβαια επισκευαζεται...(κατα τη γνωμη μου,με εχουν κορο'ι'δεψει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 από τις 20/01/2005 θα έχει αλλάξει 5-6 όργανα εως τώρα... :P 8) ;D χαχαχαχαχα εχεις δικιο την πατισαμε αλλα οκ,το ειδα μπροστα μου και απαντισα ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manospsrk Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Οκ καταλαβα.Σας ευχαριστω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2011 Να το επισκευσω!..Αν βεβαια επισκευαζεται...(κατα τη γνωμη μου,με εχουν κορο'ι'δεψει) Αφορά το παρακάτω thread. Ας το διορθώσει κάποιος mod. http://www.noiz.gr/index.php?topic=190569.msg624726#msg624726 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση