fleamail Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2007 Ο ήχος της λάμπας είναι πιό ζεστός και γλυκός ' date=' ενώ οι transistor ενισχυτές έχουν πιο straight ήχο.Η λάμπα μειονεκτεί στο ότι δεν αποδίδει κατά 100% σε χαμηλές εντάσεις...[/quote'] Eγώ είμαι gay και γουστάρω λάμπες :lol: :lol: :lol: :lol: Πέρα από την πλάκα τώρα η τεχνολογία στους Solid state στο μπάσο έχει προχωρίσει τόσο πολύ που είναι αιώνες μπροστά από τους λαμπάτους, φυσικά αν έχεις πεταμένα 5000 και 2-3 roadies καλό είναι να έχεις κι ένα ψυγείο της Ampeg http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2007 Eγώ είμαι gay και γουστάρω λάμπες :lol: :lol: :lol: :lol: +1! Μόνο λάμπες και πάντα λάμπες :lol: Δεν με συγκινουν τα άλματα της τεχνολογίας. Προτιμώ να είμαι μισό αιώνα πίσω!!! Έχει άλλη γλύκα 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schaitas Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2007 Βασικα να κανω μια ερωτηση? Η κεφαλη μπασου της behringer (Bx 4500Η λεγεται αν δεν κανω λαθος) λεει τιποτα? Ειναι πολλα τα watts και σχετικα χαμηλη η τιμη, δλδ συμφρουσα λυση. Αλλα αυτο που με απασχολει και δεν ξερω κατα ποσο ειναι ελαττωμα, ειναι η μαρκα. Δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα λογια για τα behringer. Ολοι λενε: μια οικονομικη λυση. Εχει κανεις γνωμη για αυτην την κεφαλη? Thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2007 Έχω την 300άρα και παίζει πολύ καλά. Έχει ωραίο σύστημα EQ, βολεύει πάντα και παντού. Μην φοβάσαι για την αξιοπιστία της, είναι μια χαρά φτιαγμένη και έχει και ανεμηστήρα για να μην παίρνει χαμπάρι στα πολύωρα jam... Πάντως μην ακούς κανέναναν δεν την δοκιμάσεις ο ίδιος. Ούτε καν εμένα. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2007 δοκιμασε την behringer και αν σ αρεσει παρτη. απο ενταση δεν προκειται να "μεινεις". απο ποιοτητα ομως αν ακουσεις μια gallien-hartke-ebs τοτε θα ξηλωθεις. αυτη ειναι η αληθεια. παρεπιπτοντως γιατι η roland να μην βγαζει την σειρα bass cube σε κεφαλες...????.... Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2007 παρεπιπτοντως γιατι η roland να μην βγαζει την σειρα bass cube σε κεφαλες...????.... Μα προφανώς διότι δεν θα είχαν σχήμα κύβου, οπότε δεν θα μπορούσαν να λέγονται έτσι. Ασε που στην αμερική θα καναν καταγγελία στην Roland μεσω του αντίστοιχου ινστιτούτου καταναλωτών ότι το όνομα παραπλανεί τους αγοραστές και δεν ανταποκρίνεται στα πραγματικα χαρακτηριστικά του προϊόντος. Πράγμα που αποτελεί μεγάλη απάτη... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2007 θα ειχες ομως τοτε μια κεφαλη..."κυβικων"!!! χαχα Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
crisk Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2007 δοκιμασε την behringer και αν σ αρεσει παρτη. απο ενταση δεν προκειται να "μεινεις". απο ποιοτητα ομως αν ακουσεις μια gallien-hartke-ebs τοτε θα ξηλωθεις. αυτη ειναι η αληθεια. Έχω παίξει με Gallien και με Hartke που ήταν μεγάλες μούφες.Τη καλύτερη σχέση τιμής/απόδοση έχει μακράν η Behringer (έχω παίξει μόνο με την 300άρα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2007 Έχω παίξει με Gallien και με Hartke που ήταν μεγάλες μούφες.Τη καλύτερη σχέση τιμής/απόδοση έχει μακράν η Behringer (έχω παίξει μόνο με την 300άρα). Mε ποια Gallien Krueger επαιξες αγαπητέ και ήταν μούφα??? 8O 8O 8O http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
crisk Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2007 Gallien-Krueger 400RB σε προβάδικο στο Χολαργό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση