george4peris Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2007 Έχω παραγγείλει για χαβαλέ απο το θωμάκο τον εξής ενισχυτούλη με μόνο 39 ΕΥΡΩ!!!! http://www.thomann.de/gr/behringer_kt108.htm Ακόμη και αν είναι χάλια τόσο φθηνό κομοδίνο δεν μπορεσα να βρω πουθενά για το δωμάτιο μου....Θα σας στείλω εντυπώσεις μόλις τον λάβω..... Να πω την αλήθεια δεν περιμένω και τιποτα το ιδιαίτερό αλλά...δεν είχα που να ακουμπάω το ξυπνητήρι!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ma8hteuomenos Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2007 δν ειναι και ασχημη ιδεα αμα ειναι θ παραγγειλω και εγω εναν ετσι για πλακα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
george4peris Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2007 ΕΛΑΒΟΝ ΕΛΑΒΟΝ.... Ακουμπάω και το ξυπνητήρι και χωράει και ο καφές μου!!!! Δεν έχει καμια τρελλή ποιότητα αλλά επειδή παλιότερα είχα χρησιμοποιήσει ενισχ. κιθάρας για monitor ομολογώ πως αυτό έχει καλύτερο ήχο....Με μια ρυθμισούλα στο equaliser ακούγεται πολύ καλύτερα απ'όσο περίμενα.... Τώρα από ένταση για το σπίτι είναι υπερ αρκετή αν και στο σπίτιτελικά δεν θα το χρησιμοποιήσω...Θα υπάρχει για την ανάγκη του live βέβαια στην άκρη ή για το χαβαλέ στις διακοπές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση