spiegate7 Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2007 ναι αλλά εγώ ξέρω τον Μπομπ Σφουγκαράκι τετραγωνοπαντελονή! Περιμένω... Βασικά θα συμφωνήσω με harilatron' date=' ότι δεν του αρμόζει μόνο κλείδωμα, αλλά σβήσιμοσε αυτό το θρεντ![/quote'] Πες μου σε παρακαλώ......ο Μπομπ ο σφουγκαράκης με τον Πάτρικ τον Αστερία τι σχέση έχουν;;;......Ακούω πολλά τον τελευταίο καιρό και....ανησυχώ.... :lol: :lol: :lol: Μυστικό:Τα 80's είναι κιτς πλεον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2007 Παιδιά νομίζω ότι και οι κανόνες του bitefightδεν επιτρέπουν να αμολάς τα λινκ με τέτοιο τρόπο. Μόνο στην υπογραφή λέει αν θες να τα βάλεις σε φορουμ. (ναι, παίζω και εγώ bitefight... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ) Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2007 Πες μου σε παρακαλώ......ο Μπομπ ο σφουγκαράκης με τον Πάτρικ τον Αστερία τι σχέση έχουν;;;......Ακούω πολλά τον τελευταίο καιρό και....ανησυχώ.... :lol: :lol: :lol: Μην ακούς τι λένε οι εγκάθετοι το καλαμάρη. Απλοί άτριχοι φίλοι είναι! :lol: "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2007 Βασικά εγώ βρήκα κάτι κιθάρες στο νετ με δράκους και άλλα πράματα φτιαγμένα πάνω τους με το υλικό που φτιάχνουνε τα inlays (το κυριλέ-νικελ, όχι το πλαστικό) αλλά δεν σας δίνω το λινκ επειδή είσαστε άρρωστοι/βλαμένοι/κατεστραμμένοι_εντελώς. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgym Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2007 Παιδιά ζητώ συγνώμη! Με το όνομά μου μπαίνουν και νεαρότερα άτομα οπότε ...καταλαβαίνετε :oops: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kontras Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2007 Αυτό αντιμετωπίζεται εύκολα φίλε. Κάνεις ένα μαγικό που λέγεται change pass !!!! Dreamers come and go, but a dream's forever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση