Προς το περιεχόμενο

Guitar Volume Μετατροπή

Angelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

To treble bleed ποτε δεν μου αρεσε' date=' ακομα και σε humbucker_ατες κιθαρες...

<<προσωπικη αποψη>>[/quote']

Γιατί όμως;

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατί όμως;

Μου ακουγεται πολυ "ψευτικος" ο ηχος.

Ασε που πρακτικα λειτουργει και με το volume στο full ανοιχτο και περνανε καποια πριμα παραπανω' date=' χωρις λογο.

Και το εχω δοκιμασει με πολλους μαγνητες, πολλα ποτενσιομετρα και πολλους (και καλους) πυκνωτες.

Απλα, δεν μου αρεσε σε καμια περιπτωση...

Και κατι σχετικο-ασχετο... 8O

Το σχεδιακι (με πυκνωτη κ αντισταση) που καποιος ποσταρε πιο πανω, πρεπει να ειναι του Kinman, αν δεν κανω λαθος.

Ο τυπος μπορει να φτιαχνει κορυφαιους noiseless μαγνητες, αλλα σε καμια περιπτωση [b']δεν[/b] ειναι single coils... "αλλο το ενα, αλλο το αλλο"...

Οποτε καποια απο τα (πολυ σοφα) tips που δινει στο site του αναφερονται σε κιθαρες με τους δικους του μαγνητες. Μην μπερδευεστε.

Ο ανθρωπος βεβαια, δεν παει να κοροιδεψει κανεναν. Απλα πουλαει το προιον του και βοηθαει αυτους που το αγορασαν να προσαρμοσουν καλυτερα τα οργανα τους στους μαγνητες του.

wood matters

Προσωπικα και γω βρισκω το treble bleed ψηλο αχρηστο σε μια στρατ, ειναι φοβερο το πως γλυκαινει με λιγο κομμενο volume...

Δυστυχως ομως δεν μπορω να πω το ιδιο και για τους διπλους, εκει τα πραγματα μπορουν να γινουν πολλοι muddy και ασαφη με κομμενο volume...

Δυστυχως ομως δεν μπορω να πω το ιδιο και για τους διπλους' date=' εκει τα πραγματα μπορουν να γινουν πολλοι muddy και ασαφη με κομμενο volume...[/quote']

Χμμ... εξαρταται απο το ...Volume (pot) και απο τον διπλο.... :wink:

Οχι οτι δεν "ψαλιδιζει" τα πριμα, αλλα εχει διαφορα απο μαγνητη σε μαγνητη και απο Pot σε Pot...

Οι WCR Crossroads με ηλεκτρικα απο RS guitarworks,

δεν μου φανηκαν ποτε οτι χρειαζονταν treble bleeder.

Σιγουρα "γλυκαινουν", αλλα δεν ενιωσα ποτε την αναγκη για ΤΒ.

<<επαναλαμβανω, προσωπικη αποψη>>

wood matters

• Moderator
...

Χμμ... εξαρταται απο το ...Volume (pot) ....

...

Και συγκεκριμένα από την ονομαστική του τιμή. (250ΚΩ, 500 ΚΩ κλπ)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου