Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Πραγματικά δεν ξέρω τι μπορει να ναι αυτό το American audio set, αλλά η τιμή του με βάζει σε υποψίες...

Ίσως καλύτερα να κοιτάξεις κάτι ποιο αξιοπρεπές σε μεταχειρισμένο. ¶λλωστε τα σοβαρά πικάπ σπάνια βγάζουν τραγικά προβλήματα: δεν είναι τυχαίο που πουλίούνται ΜΚΙΙ 15ετίας σε τιμές καινούριων.

Πχ. εδώ http://www.thomann.de/gr/numark_tt_1650_gebraucht.htm βλέπω ένα μεταχειρισμένο numark σε άκρως προσιτή τιμή...

εγώ, είμαι στα πρώτα βήματα, ασχολούμαι κυρίως με hiphop -triphop djing και έχω ΤΤ200 της Numark, με ortofon βελόνα και ένα μίκτη της πλάκας. Έχω κολλήσει{εννοώ η πρόοδος μου} λόγω του κακού μίκτη. πραγματικά είναι πολλά πραγματα που ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ σε φτηνά μηχανήματα. :(

Επίσης ένα σημαντικό θέμα είναι οι βελόνες. υπάρχουν διάφοροι τύποι με διάφορες τιμές. Προσοχή γιατί κάποια πικάπ πουλιούνται ΧΩΡΙΣ βελόνα, ή αυτή με την οποία έρχονται δεν κάνει για σκράτς. {οι γνώσεις μου σταματούν εδώ. αν κάποιος γνωρίζει λεπτομέριες πχ διαφορές από βελόνα σε βελόνα να μας πει.}

Τώρα για το πόσα λεφτά χρειάζεται κάποιος, άποψη μου είναι ότι πρέπει να ξεκινήσει με ένα μίκτη άνω των 250Ευρώ, και να διαθέσει περίπου τα ίδια για ένα πικαπ. Το δεύτερο ας αργήσει λίγο...

θα χρειαστει και καποιο ενισχυτη και ηχεια..ετσι δεν ειναι?

ε, κάτι θα χρειαστεί για να ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ότι βγαίνει απ το μίκτη...[/url]

φβ/snoozeloop

• Απαντήσεις 30
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Jack2 η numark όντως έχει δώσει βάση σε αυτόν το τομέα τα τελευταία χρόνια, με κορυφαίο turntable το ΤΤΧ που κοντράρει vestax και technics. Συμφωνώ επίσης με WrTsXxx για το ένα turntable για αρχή. Η γνώμη μου είναι πως ο καλύτερος low budget battle μίκτης είναι ο Stanton SA3. Κάτι φθηνότερο θεωρώ πως θα χρειαστεί service αρκετά σύντομα (κυρίως στους faders). Για turntable υπάρχουν τα Numark TT 1650, TT 200 (δε τα ξέρω για να τα προτίνω) και το TT 500 που είναι μία light version του ΤΤΧ αλλά με την ίδια μηχανή. Επίσης υπάρχει το Stanton T80, που είναι μία ολοκληρωμένη λύση με S/PDIF, key lock, ίσιο tonearm (για scratch καλύτερο), κεφαλή-βελόνα (όχι ιδανική αλλά μια χαρά για αρχή) και καλή τιμή. Νομίζω πως κάποιος που θέλει καλή τιμή θα πρέπει να κοιτάξει αυτές τις δύο εταιρίες. Τέλος, μερικά καινούργια turntables, όπως το Stanton T80, έχουν built-in phono amplifier και έτσι δεν χρειάζεται κάποιος έξτρα ενισχυτής.

Δημοσιευμένο

Εχεις δικιο Mpal, οντως η Stanton ειναι εξισου αξιολογη, κακως την παρελειψα .

Η κανουρια τεχνολογια εχει δωσει τρομερες δυνατοτητες στην φαση αυτη οπως : reverse, 50%-200% pitch adjustment, line out, Digital out etc. , οποτε καλο ειναι ενας newcomer να τα εχει αυτα στην διαθεση του.

Οπως προανεφερα, δυστηχως εγω χρησιμοποιω oldskool εξοπλισμο και δεν προβλεπω να τον αλλαζω για πολλα ακομα χρονια.

Γενικως ειμαι της νοοτροπιας : αν δεν χαλασει κατι δεν το πεταω/αντικαθιστω ;)

Δημοσιευμένο

Γειά σας και απο εμένα. Χρόνια στο κουρμπέτι με πικάπ θα συμφωνήσω με τα σχόλια των άλλων χρηστών. Αν σε ενδιαφέρει όμως, ένας φίλος πουλάει 2 Numark TT1650 μαζί με ένα μίκτη δικάναλο Numark 200 ευρώ (όλα σε άψογη κατάσταση). Να ξέρεις όμως οτί είναι όπως το λένε και οι ξένοι "Basic Kit", δηλαδή βασικό πακέτο πικάπ και μίκτη, μην περιμένεις να φτανουν τα Vestax και τα Stanton.

Music is the answer

Δημοσιευμένο
Mε κατι τετοιο ειμαστε ενταξει (για να δω πανω κατω τι παιζει χρηματικα)

http://www.htfr.com/more-info/MR230679

??

Δεν είσαι και πολύ εντάξει. Ο μίκτης δεν συστήνεται απο κανέναν μιας και είναι απο την φτηνη γραμμή τις vestax (δές κριτικές) (τα πικαπ είναι καλά(όχι πολύ καλά))

Music is the answer

Δημοσιευμένο

Sorry για την παρεμβαση αλλα ο μικτης ειναι ο VESTAX VMC 185 XL .

Εχει crossfader curve και εχει δυνατοτητα αλλαγης του crossfader σε PCV. Ειναι οντως φθηνοτερος απο τις ναυαρχιδες της Vestax.

Γιατι λες οτι δεν συστηνεται?

Εχεις παρατηρησει κανενα προβλημα με το μοντελο αυτο?

Δημοσιευμένο

Και βέβαια έχω παρατηρήσει..η ποιότητα που βγάζει ο μίκτης είναι σε προσβλητικά επίπεδα ως προς την Vestax. Και επίσης το crossfader μπορώ άνετα να το συγκρίνω με ένα της behringer. Έχεις παίξει ποτε με αυτόν τον μίκτη?Αν ναι, με εκπλήσσει που τον βρίκες καλό.

Α ξέχασα, γράφεις επίσης οτι έχει την δυνατότητα να τον αλλάξεις σε PCV. Γιατί να κάνεις κάτι τέτοιο???Αν είναι να αλλάξεις το fader καλό θα ήταν να βάλεις ένα Penny & Giles ή τον Eclectic Breaks Pro X Fade.

Music is the answer

Δημοσιευμένο
Και βέβαια έχω παρατηρήσει..η ποιότητα που βγάζει ο μίκτης είναι σε προσβλητικά επίπεδα ως προς την Vestax. Και επίσης το crossfader μπορώ άνετα να το συγκρίνω με ένα της behringer. Έχεις παίξει ποτε με αυτόν τον μίκτη?Αν ναι' date=' με εκπλήσσει που τον βρίκες καλό.

[/quote']

Οχι δεν εχω παιξει με τον συγκεκριμενο μικτη, αλλα χρησιμοποιω το συγκεκριμενο τυπο crossfader στον μικτη που εχω τωρα. Μια χαρα ειναι.

Για να καταλαβω τι ειναι αυτο το το οποιο ριχνει τη ποιοτητα σε προσβλητικα επιπεδα ?

Α ξέχασα' date=' γράφεις επίσης οτι έχει την δυνατότητα να τον αλλάξεις σε PCV. Γιατί να κάνεις κάτι τέτοιο???Αν είναι να αλλάξεις το fader καλό θα ήταν να βάλεις ένα Penny & Giles ή τον Eclectic Breaks Pro X Fade.[/quote']

Χαιρω πολυ, αλλα εχω την εντυπωση οτι τα παιδια ρωτησαν πως μπορουν να ξεκινησουν στην φαση και οχι να ξεβρακωθουν.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...