trelaras12345 Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2007 καλησπέρα .έχω το E-MU Planet Earth X .Το έκανα εγκατάσταση κανονικά και όταν πάω να το φορτώσω την βιβλιοθήκη του μου βγάζει μύνημα ότι δεν έχω το cd στο pc μου.Βασίκα το εχώ κατεβάσει και μάλιστα και από 2 διαφορετικά forums σε εικονική μορφή και έχω δοκιμάσει daemon tools,alchohol για εικονικό δίσκο με emulation αλλά τίποτα.Συνέχεια το ίδιο..τι μπορώ νακάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2007 Α) Να μην χρησιμοποιείς σπασμένα. Β) Να αγοράζεις γνήσια προγράμματα. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2007 Eχεις 3 στις 3 περιπτωσεις σπασμενων ΑΚΡΙΒΩΝ και πανω απο ολα ΣΟΒΑΡΩΝ προγραμματων.... Δυστυχως δεν μπορω να σου απαντησω.... Παντως συμφωνω με τον απο πανω.... :) Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Costas_SD Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2007 την πρωτη φορα που θα το τρεξεις πρπει να ειναι μεσα το cd για να κανει authorize.Μετα δεν θα ξαναχρειαστει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trelaras12345 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2007 για να πω την αλήθεια δίκιο έχετε αλλά είναι μετρημένα στα δάχτυλα του ενος χεριού αυτά που έχω σπασμένα.Όλα τα άλλα τα έχω αγορασμένα!γι'αυτό πιστεύω πως δεν είναι μεγάλο το κακό.Υπάρχουν και τύποι που ειδικεύονται στα τζάμπα σήτημα α έχουν αγοράσει ένα Wavelab πχ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δε νομίζω να πάρεις απάντηση, 1 και είναι τακτική σε αυτό το φορουμ να μην αναφερόμαστε σε σπασμένα, πόσο μάλλον να λύνουμε διάφορα προβλήματά τους. :wink: "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trelaras12345 Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2007 an einai etsi..ok! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση