cos_dr Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2007 Να γιατί δεν μπορεί να συναγωνιστεί κανένας τον Πληκτρά με την Μοναδική Λάμψη. Είμαι ο cos_dr, Υπάρχω!!! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2007 Ειμαι ο cos_dr και χρειάζομαι ψυχολογική υποστίριξη και ο τύπος πίσω μου χρειάζετε μάσκα οξυγόνου :lol: :lol: :lo: http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2007 Ειχα έναν καλό ψυχίατρο που προσπάθησε πραγματικά να με θεραπεύσει , εδωσε όλη του την γνώση, το μεράκι, την ψυχή του. Ηταν πολύ κοντά, θυμάμαι την μέρα στο γραφείο του που στάθηκε στην μέση του δωματίου με κοιταξε με ένα συμπονετικό χαμόγελο και βουρκωμένα μάτια και πήρε φόρα διαπέρασε το κρύσταλλο του παραθύρου και το σώμα του ταξίδεψε 8 ορόφους μέχρι να σκασει στο τσιμέντο, το πνεύμα του δε, εγκατέλειψε το τσακισμένο κορμί του, Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2007 Αρχηγέ μου... I'm speechless που λένε και στο Αμέρικα! Να, έτσι: 8O 8O 8O Είσαι μοναδικός και ανεπανάληπτος, τι να λέμε... P.S. Στείλε μου σε pm τη διεύθυνση του μαγαζιού απ' όπου πήρες αυτό το WOW μπλουζάκι να προμηθευτώ κι εγώ! :lol: Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2007 Απο κανα glou θα το πήρα, η ενα άλλο στη Σταδίου μεγάλο, εκεί που πάει με 100 ευρω η γενιά μας των 700 για να καταφέρει να ντυθεί!! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2007 Απο κανα glou θα το πήρα' date=' η ενα άλλο στη Σταδίου μεγάλο, εκεί που πάει με 100 ευρω η γενιά μας των 700 για να καταφέρει να ντυθεί!![/quote']Ορίστε, όχι μόνο έχει τη Μοναδική Λάμψη, έχει και κοινωνικούς προβληματισμούς! Εύγε! :) Και τώρα σας αφήνω και τρέχωωωωωωωωωωωω!!! :lol: Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση