Προς το περιεχόμενο

tele με δύο ψάχνει για τρίτον....

kultura

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ένας φίλος έχει μία tele (gl asat classic) με δύο μονούς, είναι ευχαριστημένος από το όργανο αλλα γούσταρει και μία ¨κάπως¨ ποιο strat κατάσταση..

Σκέφτεται λοιπόν να βάλει έναν τρίτο μαγνήτη και ένα push/pull για 7th sound..

Αξίζει τον κόπο?

Αν ναι, τι μαγνήτη να βάλει (ίσως kinman), και ποιος να την κάνει την δουλειά?[/b]

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μεγαλε μαλλον λαθος φορουμ διαλεξες για να αναγγειλεις αυτη την πατεντα καθοτι ολοι εδω ειναι Tele standard friendly

Make me fries...

ένας φίλος έχει μία tele (gl asat classic) με δύο μονούς' date=' είναι ευχαριστημένος από το όργανο αλλα γούσταρει και μία ¨κάπως¨ ποιο strat κατάσταση..

Σκέφτεται λοιπόν να βάλει έναν τρίτο μαγνήτη και ένα push/pull για 7th sound..

Αξίζει τον κόπο?

Αν ναι, τι μαγνήτη να βάλει (ίσως kinman), και ποιος να την κάνει την δουλειά?[/b']

Καλά, ας μην περιμένει να πάρει στρατ ήχο, πιό versatile όμως θα γίνει η τέλε του.

Πρώτον, θα χρειαστεί σκάψιμο το σώμα.

Δεύτερον, θα πρέπει να πάρει ένα σετ με τον μεσαίο μαγνήτη rw/rp, για να μην έχει βζζζζζ στις θέσεις 2 και 4.

Τρίτον (και σπουδαιότερον) θα χάσει τον χαρακτηριστικό τέλε ήχο. Αυτό όμως σε μεγάλο βαθμό εξαρτάται και από το τι μαγνήτες θα βάλει...

LEGO people live in houses made of their own flesh.

φιλε πουλα μου την τελε να σου δοσω μια strat mexico και βαλε τηs και 8 μαγνητεs! θελω τελεεεεεεεεε!

ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΩ ΕΓΩ.....ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝΕ!!!

θα χάσει τον χαρακτηριστικό τέλε ήχο.

Οχι.Δεν θα χάσει τον ήχο της Τέλε..(έτσι νομίζω τουλάσχιστον)

Το push pull θα απενεργοποιεί τον μεσαίο μαγνήτη και θα παίζουν neck&bridge, σαν να μην έχει γίνει καμία μετατροπή. :wink:

Εξ' άλλου ο neck και ο bridge κατά μόνας θα παίζουν ούτως ή άλλως όπως πριν.

φιλε πουλα μου την τελε να σου δοσω μια strat mexico και βαλε τηs και 8 μαγνητεs! θελω τελεεεεεεεεε!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ελπίζω να ήταν αστείο φίλε μου. :lol: :lol:

Μονάκριβη την έχει ο τυπάς 8)

• Moderator

Αυτή η διάταξη μαγνητών υπάρχει στις Nashville tele. Ο μeσαίος είναι -νομίζω- από strat. Ένα μαγνήτη θα χρειαστεί, τα σκαψίματα που είπε ο Kwstas και επανακαλωδίωση + διακόπτες.

Να μία:

http://www.fender.com/products//search.php?partno=0135300367

βασικα δοκιμασε εναν seymour duncan quarterpound...Ο μαγνητης θα πρεπει να ειναι αρκετα δυνατος, μιας και θα πρεπει να μπει χαμηλα σε υψος, για να μην βρισκει η πενα στο παίξιμο...

Φυσικα και δε θα χασει τον tele ηχο. Αν θελει να το δοκιμασει, ας το κανει.

Ουτε ιεροσυλια θα ειναι ουτε τιποτα παρομοιο. Καλο θα ειναι ο μεσαιος να ειναι rw/rp εκτος απο τη περιπτωση των Kinman που ειναι αθορυβοι.

Θα πρεπει ο μαγνητης που θα βαλει να συνεργαστει με τους stock μαγνητες που ηδη εχει. Εκτος απο Κιnman, απο αυτους που εχω ακουσει προτεινω Van Zandt & Suhr.

http://www.acmeguitarworks.com/PICKUPS_C28.cfm

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου