kwstas79 Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2007 Για τα χαμηλομεσαία δεν ξέρω αλλά αν είναι τελείως της πλάκας μπορεί να σου χαλάσουν τις βόλτες του ξύλου ή να σκουριάσουν! LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2007 Εξαρτάται αν ήταν γαλβανισμένες ή όχι γιατί η στρώση του ψευδάργυρου δημιουργεί ένα μανδύα που περικλύει την βίδα μην αφήνοντας τις τονικές της να μεταδοθούν στο ξύλο!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ξέρω και γω τι να πώ.... (επίσης πλάκα κάνω, δεν συγχίζομαι εύκολα) In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2007 ρε δεν αφηνετε τις @@@@@@@@@@ να μου δωσετε 55¤ να τελειωνουμε???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2007 Εεεεεεε....... Περάστε την πρώτη του μηνός.... (κλασσική Ελληνική ασπρόμαυρη ταινία) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση