Προς το περιεχόμενο

400 τεύχη ΜΟΤΟ

panagiotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βρασούλη δεν είναι αυτό το δικό μου βρε αλήτη! Απλά μια φωτό βρήκα για να δουν οι άσχετοι για τι πράμα μιλάω. Το δικό μου είναι πορτοκαλί-μαύρο-σκουριά...

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 36
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

ειχα το TDR................... και το πούλησα !!!!!!!!!!!

Αυτό ήταν δίχρονο που κάπνιζε' date=', και όταν ρόπιαζε.........σκότωνε[/quote']

Το δυόμισι? Μαυρο-κίτρινο φαντάζομαι. Αυτή ήταν η πρώτη μηχανή που είχα ερωτευτεί όταν ακόμα ήμουν μικρός και χωρίς να ξέρω τίποτα από μηχανές. Είχα δει μια σε ένα πεζοδρόμιο και είχα πάει κοντά και τη χάζευα. Επειδή ήμουν πολύ μικρός βέβαια, η σέλα ήταν περίπου στο ύψος της μύτης μου. :lol: Τότε ήρθε ο τύπος που την είχε, την έβαλε μπροστά μου ήρθε η διχρονίλα στη μούρη και έφυγε γκαζώνοντας και σουζάροντας. Από τότε στιγματίστικα από αυτό το αργαλείο και ήθελα και εγώ. Το μόνο που ήξερα τότε βέβαια ήταν ότι ήταν Yamaha μαύρη με κίτρινο. :lol: :lol: :lol:

Κώστα και σκουριασμένα αυτά με λίγη προσπάθεια μπορεί να δουλέψουν. Γι'αυτό σου λέω πρέπει να πάρω ένα ζούνταπ, να βρούμε και άλλους δύο, έναν με ΜΖ και έναν με URAL και θα είμαστε οι 4 χορσμεν οφ δε απόκαλυπς. Δε τρού απόκαλυπς! Πιούρ φάκιν αρμαγκέντον!

Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...

Πάντως μόλις μου το είχαν δώσει, η πρώτη μου κίνηση ήταν να του ξηλώσω το καρμπυρατέρ και να το βάλω στην πάπια μου! Μαζί με την αυτοσχέδια εξάτμιση μια-σε-καμία φυσικά.

Εγώ να δεις κλασικούρα που έχω στην αποθήκη και περιμένει αναστήλώση. CZ 175. Γιατί είμαστε φαν του πρώην ανατολικού μπλόκ και της διχρονίλας. Ουγκ!

cz175.jpg

Θεός!!!! Αυτή σχεδόν βάζει τα γυαλιά και σε μερικές Enfield, ίσως και σε καμιά Triumph (ok, ιεροσυλία). Χαζέψτε... http://www.royal-enfield.com/

Αλλά πλησιάζοντας στην κορυφή... http://www.indianmotorcycle.com/

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Σύντομα θα ποστάρω και φωτό με 5άρα φλορέττα σε επαρχιακό χωματόδρομο, μόνο για σας. Τέλοςςςςςς

Επεπεπεπεπ, τι "τέλος"; Που πας τώρα που μας φκιανς;

...κι αν επιτρέπεται, τι φοράς τώρα;

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου