frunobulax Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2007 Το καλυτερο wah που εχω παιξει ποτε και φυσικα στο τέλος αγόρασα, ειναι το RMC. Ψάξτο λίγο, να μάθεις πληροφορίες... αν το βρείς καπου να το ακούσεις (δύσκολο...) θα σοκαριστείς!!!! Η τιμή του είναι λίγο πάνω απο αυτα που θέλεις να δώσεις (γύρω στα 220 ευρώ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2007 kultura, πρεπει να αποφασισεις στο περίπου πως θελεις να ακουγεται το wah σου και να ξεκινήσεις να δοκιμαζεις πρωτα τα φθηνα μπας και σε καλυψουν... Το να ζητας ετσι ανοικτα χωρις περαιτέρω κριτήρια (εστω και με το όριο των 200 ευρώ που εθεσες) να σου πουμε προτασεις δεν εχει και πολυ νοημα, υπαρχουν δεκαδες μαρκες και μοντελα μεχρι τα 200 ευρω και ο καθενας εχει τις προτιμήσεις του... :wink: Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2007 παρε το πιο σκοτωμενο και χαλια (=πολυ φθηνο) μεταχειρισμενο wah που μπορεις να βρεις. πηγαινε το σε καποιον modder να σου το κανει "σωστο" και θα εισαι ο καλυτερος. αν ησουν στη θεσσαλονικη μπορει να στο εφτιαχνα εγω... να το δικο μου: και τα εντοσθια: wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2007 παρε το πιο σκοτωμενο και χαλια (=πολυ φθηνο) μεταχειρισμενο wah που μπορεις να βρεις. πηγαινε το σε καποιον modder να σου το κανει "σωστο" και θα εισαι ο καλυτερος. αν ησουν στη θεσσαλονικη μπορει να στο εφτιαχνα εγω... να το δικο μου: και τα εντοσθια: thanx για την προσφορα αλλα είναι αδύνατον.Το δικό σου είναι γαμάτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2007 Θα πάω ,όπως λες , να ψάξω κάνα μεταχειρισμένο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
12AX7 Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2007 +1 για τα RMC. Παρεμπιπτόντως τα φέρνει ο Κουρμπής. Έχω ακούσει πολύ καλά πράγματα και για τα budda. Nομίζω πάντως πως ειδικά για τα wah είναι σημαντικό να είναι true bypass, είτε από τη μάνα τους είτε modded. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2007 "12ΑΧ7" και μαμώ τα usernames...!(η αγαπημένη μου λυχνία)Θα κοιτάξω σίγουρα τα RMC γιατί γενικά εμπιστεύομαι τον Κουρμπή σε ό,τι φέρνει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex-is Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2007 Το vox 847 το ειχα παρει περσι κατα απριλιο σε φαση που ειχα πολλα λεφτα για ξοδεμα κ ηθελα να επενδυσω σε πεταλακια! Live παιζω με pod κ footswitch που εχει κ wah pedal οποτε μου ειναι αχρηστο. Στανταρ το 847 ειναι. www.myspace.com/alexiguitar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2007 Μάλιστα...Όπως βλέπεις δεν έχω καταλήξει ακόμα...Πάντως σε έχω στο νού μου :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leftshreder Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2007 File Kultura.Egw psaxnomoyn xronia gia ena kalo wah kai kateleiksa sto WAH PROBE tou ZVEX.Tsouzei sthn timh alla einai to pio idiaitero kai apisteyto wah pou yparxei kata th gnwmh mou. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση