Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 To crybaby slash πάντως και μόνο απο το χρώμα του σε προκαλεί να το πάρεις :D You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Guru Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 παντως εγω επειδη δεν ημουν σιγουρος και ηθελα ενα ευελικτο wah που να κανει και για funk/καθαρα και για σολος/παραμορφωσεις/blues (με δυο λογια και πριμα και πιο μπασα) πηρα ενα teese rmc-3, και απο το λιγο που πειραξα τις ρυθμισεις μονο καφε δεν φτιαχνει. ειναι ακριβο, αλλα αφου εισαι κοντα στα 200 ευρω ηδη... YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Steve_Vai06 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 To Roger Mayer Vision Wah το έχει ακούσει κανένας? Είναι κ@λοπανάκριβο αλλά τουλάχιστον εμφανισιακά είναι γ@μ@το. Ο Satriani το χρησιμοποιούσε κατα καιρούς. Ioannina! The best city in this f@ckin' world! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 To Roger Mayer Vision Wah το έχει ακούσει κανένας? ;) Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Guru Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 το μωβ ποιο ειναι? YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 KR Killer wah... Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Σουτ εσύ αδελφέ Μαλλάρντιε. Να συμπληρώσω κι εγώ σε ένα θρεντ που κάτι πρέπει να έχω γράψει παλαιότερα (και που αυτές τις μέρες ζει ένα ριβάιβαλ, κάπως σαν την ντίσκο) ότι έχω ακούσει ένα νέο wah που έχει βγει εδώ και κανένα εξάμηνο περίπου, και ξετρελάθηκα (και μάλιστα από την Dunlop, μια εταιρία μεγάλη που ποτέ δεν μου είχε κάνει εντύπωση, εκτός από τον τελευταίο χρόνο). Mιλάω για το... πουά Dunlop Buddy Guy signature wah: H τιμή δαγκώνει (245 ευρώ περίπου). Λεπτομέρειες: http://www.jimdunlop.com/index.php?page=products/pip&id=302&pmh=products/herco Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Σουτ εσύ αδελφέ Μαλλάρντιε. H τιμή δαγκώνει (245 ευρώ περίπου). Λεπτομέρειες: http://www.jimdunlop.com/index.php?page=products/pip&id=302&pmh=products/herco Αμ δεν δαγκωνει μονο Σπύρε...υπαρχουν πολλες και πολύ πιο ευελικτες επιλογές στην ιδια ταξη τιμής... ;) Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση