Προς το περιεχόμενο

Ποιό wah?

kultura

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 57
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

• Guru

παντως εγω επειδη δεν ημουν σιγουρος και ηθελα ενα ευελικτο wah που να κανει και για funk/καθαρα και για σολος/παραμορφωσεις/blues (με δυο λογια και πριμα και πιο μπασα) πηρα ενα teese rmc-3, και απο το λιγο που πειραξα τις ρυθμισεις μονο καφε δεν φτιαχνει. ειναι ακριβο, αλλα αφου εισαι κοντα στα 200 ευρω ηδη...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To Roger Mayer Vision Wah το έχει ακούσει κανένας? Είναι κ@λοπανάκριβο αλλά τουλάχιστον εμφανισιακά είναι γ@μ@το. Ο Satriani το χρησιμοποιούσε κατα καιρούς.

Ioannina! The best city in this f@ckin' world!

Σουτ εσύ αδελφέ Μαλλάρντιε.

Να συμπληρώσω κι εγώ σε ένα θρεντ που κάτι πρέπει να έχω γράψει παλαιότερα (και που αυτές τις μέρες ζει ένα ριβάιβαλ, κάπως σαν την ντίσκο) ότι έχω ακούσει ένα νέο wah που έχει βγει εδώ και κανένα εξάμηνο περίπου, και ξετρελάθηκα (και μάλιστα από την Dunlop, μια εταιρία μεγάλη που ποτέ δεν μου είχε κάνει εντύπωση, εκτός από τον τελευταίο χρόνο). Mιλάω για το... πουά Dunlop Buddy Guy signature wah:

112660.jpg

H τιμή δαγκώνει (245 ευρώ περίπου). Λεπτομέρειες: http://www.jimdunlop.com/index.php?page=products/pip&id=302&pmh=products/herco

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Σουτ εσύ αδελφέ Μαλλάρντιε.

H τιμή δαγκώνει (245 ευρώ περίπου). Λεπτομέρειες: http://www.jimdunlop.com/index.php?page=products/pip&id=302&pmh=products/herco

Αμ δεν δαγκωνει μονο Σπύρε...υπαρχουν πολλες και πολύ πιο ευελικτες επιλογές στην ιδια ταξη τιμής... ;)

Με λέγανε Freedom...

...τώρα με λένε...ΑpussyΑ...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου