kultura Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2007 Hi , guys. ψάχνω για αναλογικό wah αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχω λεφτά. Παρολαυτα τι μου προτεινετε; Εχω μια les paul studio και ενα πεταλάκι cooltron OD της vox. To wah της vox ειναι καλο; ελπιζω συντομα να βρω λεφτα! waaaaaaah :cry: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2007 οοοταν το πάρεις, τι λευτα σκοπεύεις να διαθέσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex-is Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2007 εγω πουλαω ενα wah της vox το 847 νομιζω ειναι! Αμεταχειριστο κ ετσι! www.myspace.com/alexiguitar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2007 εγω πουλαω ενα wah της vox το 847 νομιζω ειναι!Αμεταχειριστο κ ετσι! Μήπως μπορείς να το σιγουρέψεις;Και στα πόσα περίπου ευρόπουλα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2007 εγω μαλλον μπορώ να διαθέσω γύρω στα 200 ευρώ. Αλήθεια, γιατί είναι αμεταχείριστο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Acanthor Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2007 ένα από τα αγαπημένα μου πετάλια είναι το Vox V848 Mccoy. Είναι όμορφο, true bypass και ο ήχος του είναι αυτό που έψαχνα. Ένα καθαρό wah για φάνκυ παιξίματα και βρώμικα σόλο με έντονο "wah". ..there's too much panic in this town... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2007 ένα από τα αγαπημένα μου πετάλια είναι το Vox V848 Mccoy. Είναι όμορφο' date=' true bypass και ο ήχος του είναι αυτό που έψαχνα. Ένα καθαρό wah για φάνκυ παιξίματα και βρώμικα σόλο με έντονο "wah".[/quote']ΟΚ thanks.Στα υπ'όψιν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2007 Αλλος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2007 λ7 έχεις; Γιατί αν δεν έχεις τότε λόγια του αέρα λέμε. ¶σε που μέχρι να τα βρεις τα 200¤ (σε περίπτωση που δεν τα 'χεις) , μπορεί να σκάσει κανά καλύτερο, ή κανά μεταχειρισμένο που να σε συμφέρει περισσότερο. "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikos0937 Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ έχω το budda όσοι το έχουν ακούσει έχουν πάθει πλάκα κ γω μαζί τους βέβαια η τιμή τσούζει λίγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση