Joey17 Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2007 Ειχε ερθει πριν λιγο καιρο μια ξαδερφη της μανας μου απο Γερμανια,η οποια επαιζε ντραμς πριν λιγα χρονια,και για διαφορους λογους σταματησε.Ετσι αρχισε να τα πουλαει κομματι-κομματι.Ετσι τωρα της εχουν μεινει μια βαση Tama για hi-hat,μια μποτα Υamaha Maple custom και ενα πιατινι Zildjian ride,και μου ειπε οταν τα βρει θα μου τα στειλει.Τ πιατινι με νοιαζει πιο πολυ.Το ειχε αγορασει πριν απο 17 χρονια 350 μάρκα.Απ'οτι μου ειπε τα γραμματα πανω στο πιατινι ειναι κοκκινα,και γραφω μονο Zildjian.Δεν θυμοταν και καλα.Ποιο ride της Zildjian Μπορει να ειναι????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2007 Βασει ενος googlαρισματος που εριξε βρηκα οτι με κοκκινα γραμματα ειναι η σειρα FX...Δυστυχως ειδα οτι δεν υπαρχουν ride αυτης της σειρας....Ισως να υπηρχαν παλιότερα.... Ελπίζω να βοηθησα.... Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Joey17 Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν νομιζω να ειναι αυτης της σειρας.Ευχαριστω παντως.Κοιταξτε,ισως να μην εχει κοκκινα γραμματα.Δεν ηταν σιγουρη(εχει να το δει και πολλα χρονια)αλλα ειχε αυτη την εντυπωση.Τωρα δεν ξερω,οταν μου στειλει φωτογραφιες θα τις ανεβασω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ALFA5633 Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2007 http://www.boutiquemusical.com.mx/images/deremate/Platillo%20Zildjian%20Titanium%20Medium%20Ride%2020%20Pulgadas.gif Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2007 Η σειρά ΖΧΤ Titanium είναι για αρχάριους και όχι ότι καλύτερο,δεν έχω ακούσει τα καλύτερα για αυτή την σειρά . Οπότε εκτός εαν το δίνει όσο όσο άστο καλύτερα. 350 μάρκα είναι 175 ευρώ, εαν κρίνω ότι τα καλά της Zildjian ξεκινούν από 300+ ευρώ καταλαβαίνεις. Τώρα άμα σου αρέσει ο ήχος που βγάζει πάρτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apost Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2007 chem, ειπε οτι το αγορασε 350 μαρκα πριν 17 χρονια, οποτε ισως να μην προκειται για την συγκεκριμενη σειρα. οταν ερθουν οι φωτογραφιες τα λεμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2007 Nαι 350 μάρκα=175 ευρώ τόσο είναι η αναλογία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apost Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2007 ναι, αλλα 175 ευρω, δηλαδη περιπου 60000 δρχ πριν 17 χρονια ηταν πολλα λεφτα. καμια σχεση με την αξια των 175 ευρω σημερα. αυτο ειπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2007 Οκ αλλά τα μεγέθη δεν έχουν αλλάξει αν αναλογιστείς πόσο σε έκλεβαν τότε οι έμποροι χωρίς να το ξέρεις και το παιτίνι της φοτό γράφει ξεκάθαρα ZXT titanium οπότε τα υπόλοιπα είναι περιττά. Το πιατίνι αν και Ζildjian είναι της φθηνής σειράς ΖΧΤ και τίποτε παραπάνω. Αν δεν είναι αυτής της σειράς πάσο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apost Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2007 έτσι ναι, συμφωνω κ εγω, επειδη ομως δεν εδωσε το σαιτ ο φιλος που ποσταρε το συγκεκριμενο θεμα, δεν μπορω να κρινω. περιμενουμε νεα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση