fleamail Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2007 δηλαδή έρχετε αυλακωμένη...Και τότε γιατι στις φωτο ειναι χωρις? Εννοείται πως έρχετε αυλακωμένη! http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2007 Αν δεν βλέπεις τα αυλάκια σε αυτήν την φωτό, θα πρότεινα οφθαλμίατρο, και μάλιστα το συντομότερο δυνατόν. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iassael Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2007 στις badass λεω... Αυτή δεν είναι badass... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2007 LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iassael Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2007 εκτώς από το δευτερο τα άλλα δεν ειναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2007 Γεια!Λοιπόν θέλω να αγοράσω γέφυρα για το ESP B50... Ποια μου προτείνετε? (Θέλω να έχει 4 βίδες....) Εκτός από τα αυλάκια πρόσεξες ότι κανένα από τα παραπάνω badass δεν είναι 4βιδο? Ενώ το guitar fetish είναι... edit: Ασχετο, αλλά έχω λιώσει εδώ και ώρες να ψάχνω να βρω τα threads με τα μπασα Harley Benton που φτιαξαν ο Κωστας και ο Παναγιώτης... Δεν την παλεύω άλλο, τα παρατάω. Παίζει να έχουν σβηστεί? Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iassael Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2007 (δες τα μηνύματα διαγράφονται από ένα όριο και μετα...) Σορυ ΑΚΥΡΟ 5 βίδες θελω... Χιλια συγνώμη μπερδεύτηκα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2007 Υπάρχουν μηνύματα από το 2003 οπότε δεν διαγράφονται πέραν από κανένα όριο. Ή διαγράφηκαν καταλάθος, ή θέλουν καμπόσο ψάξιμο. "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iassael Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2007 τελικά η badass θέλει αυλάκωμα? Την προτιμάτε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
old_nick Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ την πείρα από εδώ: http://www.bestbassgear.com/badass-bridge.htm Έρχεται και με αυλάκια έτοιμα (οι δυο κάτω επιλογές - slotted) και χωρίς (οι πάνω) όπως συμβαίνει κατά κανόνα με τις BaddAss..... Tigka metal!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση