bloody_sunday Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2007 Jam, Electritabs και deadendmind, όπως στο τέλος του "Casablanca" γυρνάει ο Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ και λέει στον αστυνομικό "I think this is the beginning of a beautiful friendship", έτσι και εδώ θα έλεγα "this is the beginning of a beautiful business partnership"!! Aκόμη και απλά για την πλάκα σας, μην το αφήσετε να πάει χαμένο! :wink: Και μπράβο και από εμένα! Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2007 JAM' date=' να εκφράσω το θαυμασμό μου και να συμπληρώσω ότι η παρουσία ενός έλληνα κατασκευαστή σε διεθνή έκθεση με ηλεκτρονικά προϊόντα, με κάνει "εθνικά υπερήφανο" [/quote'] +1 Μπραβο σας !!! :wink: https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2007 Τρομερή έκθεση! Η σιταροκιθάρα στην τελευταία φωτό, παρέα με το μαύρο αριστερό jazzoειδές τι μάρκα είναι; LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JAM Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2007 Η σιταροκιθάρα ευτυχώς υπήρχε εκεί για να την δοκιμάσω και να μου αποκλείσει εντελώς το ενδεχόμενο να αγόρασω μία, σκέψη που είχα τον τελευταίο καιρό. Ήταν τελείως μάπα από ήχο και πολύ κακή κατασκευή. Και εννοείται πως η αξία της δεν είναι 800¤ αλλά 300¤ όπως την έχω δει στο amazon. Μακριά ! www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2007 Αυτές οι κιθάρες τί μαρκα είναι? Λενε τιποτα? Είχα δει μια τέτοια πριν από κατι χρονια που την είχε ένας γνωστός στα Γιαννενα. Ηταν γερμανική απ'ότι θυμάμαι, αρκετά παλιά (και αρκετά relic...) αλλά μου είχε κάνει εντύπωση το μπράτσο της. Ηταν πολύ στενό, σχεδόν σαν μπράτσο μπουζουκιού. Οι 6 χορδές με το ζόρι χωράγαν και δεν μπορώ να καταλάβω πως και γιατί τη σχεδιασαν έτσι. Η κιθάρα βέβαια όταν την είδα ήταν σε άσχημη κατάσταση και δεν είχα την ευκαιρία να παίξω και να την ακούσω για να έχω άποψη. Θα την έστελνε για φτιάξιμο, αλλά έκτοτε δεν έτυχε να ξανασυναντηθούμε (με την κιθάρα)... Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JAM Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δυστυχώς ένα από τα μειονεκτήματα του να έχεις δικό σου πάγκο στην έκθεση ήταν το να μην έχω το χρόνο να δοκιμάσω όσα όργανα θα 'θελα...όπως και ότι έχασα πολλά ενδιαφέροντα σεμινάρια και gigs... πρόλαβα μόνο να παίξω το ηλεκτρικό sitar, τους Brunetti, και κάτι παλιοκιθαράκια (fender, gibson) του 60'-70'... :roll: www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2007 Γαμώτο και φαινόταν ενδιαφέρουσα. Τεσπα, θενκς μιστερ τζαμ! ;) LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2007 Guru Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2007 ολα τα λεφτα οι φωτο! παντα τετοια.. YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2007 JAM την εκθεση που πηγες την ελεγαν μηπως SHG?? (ιταλιστι second hand guitars)? 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JAM Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2007 JAM την εκθεση που πηγες την ελεγαν μηπως SHG?? (ιταλιστι second hand guitars)? Λέγεται Musica a Fiorano : http://www.musicaafiorano.it/ Στην second hand guitars θα πάω τον Νοέμβριο που γίνεται στο Μιλάνο. Θεωρείται πολύ μεγαλύτερη από του Fiorano... www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση