panka Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2007 ????? :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ZombieTone Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2007 Θες μονο τις θετικες απαντησεις ή και τις αρνητικες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frunobulax Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2007 Ομορφη!!! Αν εξαιρεσω το τρεμολο....!!! Πολλα κουμπακια ρε αδερφακι μου...!!! τι κανουν ολα αυτα???!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2007 Tom Anderson... Τι να λέμε... Αλλά αν πρέπει να πούμε κάτι: Πολύ πολύ ωραίο dye στο ξύλο, αλλά η ποιότητα της φωτό δεν βοηθάει να φανεί σε όλο του το μεγαλείο. Δεν μου αρέσει η διάταξη στα διακοπτάκια (αν βλέπω καλά) και τα μαύρα πλαστικά στους μαγνήτες ενώ έχεις χρυσό hardware. Αλλά επαναλαμβάνω. Tom Anderson... Τι να λέμε... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
konu57 Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2007 Κουκλα ειναι. Αλλα απλως δεν ειναι του γουστου μου το χρωμα αυτο. Θα προτιμουσα μπλε ας πουμε. Επισης δεν τρελαινομαι για χρυσο τρεμολο. Αν ο bridge μαγνητης ειναι ο H2+ ειναι κορυφη! Ένα στουντιάκι στην Οίτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
konu57 Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2007 αλλά η ποιότητα της φωτό δεν βοηθάει να φανεί σε όλο του το μεγαλείο. Βασικα το χρωμα και το ξυλο αυτο ειναι τετοιο που δεν υπαρχει περιπτωση να φανει σε φωτογραφια 100% οπως ειναι στην πραγματικοτητα. Εχει και ενας φιλος μου μια ολοιδια και οσες φοτο και αν εχουμε βγαλει δεν φαινεται καλα. Απο κοντα ειναι χιλιες φορες πιο ομορφη. Ένα στουντιάκι στην Οίτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mentalvortex Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2007 Κουκλα ειναι. Αλλα απλως δεν ειναι του γουστου μου το χρωμα αυτο. Θα προτιμουσα μπλε ας πουμε. Επισης δεν τρελαινομαι για χρυσο τρεμολο.Αν ο bridge μαγνητης ειναι ο H2+ ειναι κορυφη! και που ξερεις εσυ απο τομ αντερσον ρε.....χεχε φιλε μου η κιθαρα γα&^$ει.....η δικια μου ειναι σχεδον ιδια απλα εχει ασημι τρεμολο, το χρωμα υποθετο πως ειναι cherryburst, το οποιο στις φωτο χανει παρα πολυ, απο κοντα ειναι φανταστικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Michael Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2007 WOW!!! Για δωσε τα specs... 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
konu57 Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2007 Κουκλα ειναι. Αλλα απλως δεν ειναι του γουστου μου το χρωμα αυτο. Θα προτιμουσα μπλε ας πουμε. Επισης δεν τρελαινομαι για χρυσο τρεμολο.Αν ο bridge μαγνητης ειναι ο H2+ ειναι κορυφη! και που ξερεις εσυ απο τομ αντερσον ρε.....χεχε φιλε μου η κιθαρα γα&^$ει.....η δικια μου ειναι σχεδον ιδια απλα εχει ασημι τρεμολο' date=' το χρωμα υποθετο πως ειναι cherryburst, το οποιο στις φωτο χανει παρα πολυ, απο κοντα ειναι φανταστικο[/quote'] Ναι αλλα ρε φιλε τωρα που λειπεις στα στρατά θα παω και θα στονε λουφαρω τον μαγνητακο! Ένα στουντιάκι στην Οίτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση