deadendmind Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2007 γιατι δεν δοκιμαζεις να το φτιαξεις μονος σου; Εχει ευκολο κυκλωμα και αν θυμαμαι καλα εχει απλα υλικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2007 Πως ξεχωρίζει το ρώσικο από το αμερικ(λ)άνικο? Υπάρχουν και τα δύο στην αγορά? το ρωσικο μοιαζει με Lada :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2007 +1. Και έχει και κάτι σφυροδρέπανα πάνω. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2007 Είμαι σίγουρος ότι το ρώσικο είναι καλύτερο, πιο γερο, και το πιθανότερο είναι να είναι κατασκευασμένο με τα ίδια υλικά από την εξάτμιση του πυραύλου του Γιουρι Γκαγκαριν. Παιζει στην αγορα το ρώσικο? Μόνο από τα άλλα τα φλώρικα έχω δει μεχρι τώρα. Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ πάντως βρήκα το μικρό εξαιρετικό! και χωρίς τα ενοχλητικά πρίμα του μεγάλου! http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ajowerty Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2007 Είμαι σίγουρος ότι το ρώσικο είναι καλύτερο' date=' πιο γερο, και το πιθανότερο είναι να είναι κατασκευασμένο με τα ίδια υλικά από την εξάτμιση του πυραύλου του Γιουρι Γκαγκαριν..[/quote'] O Λιακόπουλος είσαι....: EAVY METAL IS THE LAW Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2007 Το ρώσικο είναι πιο "σκοτεινό" και πιο ήρεμο από το αμερικάνικο, δεν έχει τέτοια έλλειψη μεσαίων και έχει κάπως μικρότερο sustain. Για Hendrix εννοείται ότι δεν σου κάνει, χρειάζεσαι κάτι πιο ήρεμο και μουσικό (και τα δυο αλλά ειδικά το αμερικάνικο είναι διάσημα για την... καταστροφή του φυσικού ήχου της κιθάρας). Αν το θες για Mudhoney - Dinosaur Jr - Smashing Pumpkins του Gish και Siamese Dream - White Stripes σου κάνει. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2007 ελεος...ποσες φορες πρεπει να συζητησουμε για την διαφορα αμερικανικου και ρωσικου big muff σε αυτο το site 8O προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleaman Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2007 Εγω παλι ειμαι μεταξυ του Muff και του Rat!Ποιο προτιματε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2007 Εγω παλι ειμαι μεταξυ του Muff και του Rat!Ποιο προτιματε? Μήπως μπορούμε να μιλήσουμε για τς διαφορές μεταξύ αμερικανικού muff, ρωσικής muffίας και RAT? Κάτσε λίγο να κάνω ένα search fleaman, γιατί μπορεί ΚΑΙ αυτή η συζήτηση να απογορεύεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση