chrisis Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2007 "ενδιαφερεται" κάποιος που να έχει την ίδια κάρτα με τη δικη μου να ανταλλάξουμε κάποιες ιδέες, για να δουλεύουμε καλύτερα με την κάρτα μας? Επίσης δεν έχω καταφέρει να ακούσω το reverb...Τι φταίει?? :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2007 Το ότι γράφεις ελλήνικως με άγγλικως κάρακτερς! :wink: In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nio16 Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2007 αν έχεις κάποιο πρόβλημα με τα ελληνικά http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp ALOHAAAAAAAAAA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chrisis Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2007 ελπιζω να με καταλαβαινετε τωρα..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
harisexp Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2007 Εχω την saffire.Επελεξες απο τα inserts του audio καναλιου reverb, ανοιξες το κουμπι του amount προς τα δεξια και δεν δουλευει; Απο θορυβο οταν ανογεις τερμα την ενταση τι λεει; Εχθρός τού κέρδους είναι ή αντοχή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση