deadendmind Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2007 μαλλον μια κλ@νια στο κατεστημενο μου φαινεται αλλα...θα χει πλακα τουλαχιστον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2007 Ε καλά τώρα, μεταξύ μας δεν είναι και σοβαρή πολιτική πρόταση, αλλά τέλος πάντων... :lol: Υποθέτω μένουμε στο επίπεδο της πλάκας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2007 .....ναι και ανοίγουμε την Κυριακή το απόγευμα την τιβι...... Σύμφωνα με τα τελευταία exit polls: 37.45% οι "Σώστε την caretta caretta" 12.05% οι "Ψαράδες του Αιγαίου", 13.5% οι "Μ 'αρέσουν οι λευκές σοκολάτες" και 37% οι "Είμαστε υπέρ της βίας στα γήπεδα"..... Ντέρμπι..... Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2007 Εξω τα γηπεδα απ την βια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The_Rover Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2007 καλα 10 άτομα δεν κάνουν τίποτα αλλα άμα το στείλουμε με μαίλ.... εγώ αυτό έκανα!!! learn to swim... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2007 Καλα ε? Εκατσε άρρωστη φάση! Θα είμαι γραμματεία σε μια αιθουσα στο ένα εκλογικό κέντρο της γειτονιάς μου. Οποιος έρθει να με πρήξει θα φωνάζω αστυνομία να τον μπαγλαρώνει. Και θα μου δώσουν και λεφτά για τον κόπο μου να πάρω καναν μαγνήτη. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2007 Βρασούλη, αν σου 'ρθω για επίσκεψη, μπορείς και να στείλεις το όργανο για μπύρες; :D :D :D LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2007 Ελα εσύ και όλα θα γίνουν! Πάντως αν το όργανο είναι ετσι μαλλον θα το ποτίσω στις μπύρες. Εχει γέλιο πάντως γιατί είναι σε αίθουσα πρώτης δημοτικού (Α2 συγκεκριμένα). Είναι γεμάτο αρκουδάκια, ζωγραφιές και έχει κατι μικροσκοπικές καρέκλες που είναι σα να κάθεσαι σε σκαμνί. Θα ψάχνω στις αγγελίες για καινούργια μέση τη Δευτέρα. Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση