Προς το περιεχόμενο

ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ

IxNiLaTiS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ε καλά τώρα, μεταξύ μας δεν είναι και σοβαρή πολιτική πρόταση, αλλά τέλος πάντων... :lol: Υποθέτω μένουμε στο επίπεδο της πλάκας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

.....ναι και ανοίγουμε την Κυριακή το απόγευμα την τιβι......

Σύμφωνα με τα τελευταία exit polls: 37.45% οι "Σώστε την caretta caretta" 12.05% οι "Ψαράδες του Αιγαίου", 13.5% οι "Μ 'αρέσουν οι λευκές σοκολάτες" και 37% οι "Είμαστε υπέρ της βίας στα γήπεδα".....

Ντέρμπι.....

Βass is a state of mind...

Καλα ε? Εκατσε άρρωστη φάση! Θα είμαι γραμματεία σε μια αιθουσα στο ένα εκλογικό κέντρο της γειτονιάς μου. Οποιος έρθει να με πρήξει θα φωνάζω αστυνομία να τον μπαγλαρώνει. Και θα μου δώσουν και λεφτά για τον κόπο μου να πάρω καναν μαγνήτη. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...

Βρασούλη, αν σου 'ρθω για επίσκεψη, μπορείς και να στείλεις το όργανο για μπύρες; :D :D :D

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Ελα εσύ και όλα θα γίνουν! Πάντως αν το όργανο είναι ετσι μαλλον θα το ποτίσω στις μπύρες.

428524.2246aade1.l.jpg

Εχει γέλιο πάντως γιατί είναι σε αίθουσα πρώτης δημοτικού (Α2 συγκεκριμένα). Είναι γεμάτο αρκουδάκια, ζωγραφιές και έχει κατι μικροσκοπικές καρέκλες που είναι σα να κάθεσαι σε σκαμνί. Θα ψάχνω στις αγγελίες για καινούργια μέση τη Δευτέρα.

Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου