nikos0937 Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2007 Βιτάλη Κανελίδου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2007 Η ερωτηση ειναι ΛΑΘΟΣ διατυπωμενη.. :lol: Το σωστο θα ηταν: Ποια ειναι η μεγαλυτερη φωνη στην Ελλαδα ΜΕΤΑ τον Στελλαρα (ο οποιος βεβαια ειναι και ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ μαζι με τον Σινατρα , τον James Brown & τον Bullent Ersoy η μεγαλυτερη φωνη ever...) ΜΕΤΑ τον ΕΞΩΓΗΪΝΟ λοιπον η μεγαλυτερη φωνη στην Ελλαδα ειναι ο ΜΑΚΗΣ (Χριστοδουλοπουλος) ακολουθουμενος απο τον ΖΑΦΕΙΡΗ (Μελα) & τον ΠΑΣΧΑΛΗ (Τερζη). Απο γυναικες μετα την ΠΙΤΣΑ (Παπαδοπουλου) η καλυτερη φωνη που εχω ακουσει ποτε μου ειναι η Ευα Κανελλη ,ενω και η Αλεξιου παρολο που τα τελευταια 20 χρονια τραγουδαει μπουρδες ειναι ογκολιθος. Δυστυχως στην Ελλαδα απο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ παμε ΠΟΛΥ καλα,απο ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ειναι που εχουμε χασει το τρενο εδω και 30 χρονια..... :cry: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
UnderGround Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2007 Συμφωνω με τα περισοτερα(ειδικα για Στελλαρα και Μακη) και μετα απ'αυτους ειναι ο SuperFunk γιατι τα ειπε special !!! Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ, Θέλω ν'αλλάξω image... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2007 Μπα τραγουδιστικα ειμαι τρισαθλιος!!Σου στελνω και λινκ για να δεις οτι δεν ψευδομαι!! :lol: :lol: :lol: :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pkole Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2007 Θα ήθελα να ζητήσω μια διευκρίνηση κάτι που γενικά δεν ξεκαθαρίσατε εξ αρχής. Όταν λέτε "μεγαλύτερη φωνή" τι εννοείται; Με ποιά κριτήρια δηλαδή χαρακτηρίζεται μια φωνή ως μεγάλη ή μεγαλύτερη από κάποια άλλη; Μιλάτε για έκταση, για εκφραστικές δυνατότητες, για ακρίβεια τονική και ρυθμική, για την απήχηση που έχει, για την χροιά της, για κάποια ή όλα τα παραπάνω ή για κάτι άλλο που μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή; Καλό και χρήσιμο θα ήταν να το ξεκαθαρίσετε για να έχει και λίγο νόημα η "δημοσκόπηση". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
UnderGround Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2007 Μπα τραγουδιστικα ειμαι τρισαθλιος!!Σου στελνω και λινκ για να δεις οτι δεν ψευδομαι!! :lol: :lol: :lol: :lol: Ρε special σου λεω..... :D Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ, Θέλω ν'αλλάξω image... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2007 Μιλάτε για έκταση, για εκφραστικές δυνατότητες, για ακρίβεια τονική και ρυθμική, για την απήχηση που έχει, για την χροιά της, εγω για αυτα ακριβως μιλαω (εκτος βεβαια απο την απηχηση η οποια ειναι ασχετη μια και πολλοι μεγαλοι τραγουδιστες δεν ειχαν εμπορικη επιτυχια) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wasted Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2007 Έκταση, αναπνοή, διάφραγμα, δυναμικές, άρθρωση είναι τα δικά μου κριτήρια. edit με την προυπόθεση ότι στηρίζεται καλά και δε φαλτσάρει βεβαίως... :P Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
digisilence Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2007 Απο γυναικες μετα την ΠΙΤΣΑ (Παπαδοπουλου) η καλυτερη φωνη που εχω ακουσει ποτε μου ειναι η Ευα Κανελλη Ευα Κανελλη !?!?!?!? Μα με ποια κριτηρια Ενα δισκο εχει κανει (το τραγουδακι που εγινε ας πουμε χιτ ηταν discoσκυλαδικο) και απο νυχτοκαματο τα τελευταια χρονια απουσα. Που την ακουσες????? Mε προλαβε ο pkole Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pkole Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2007 Μιλάτε για έκταση' date=' για εκφραστικές δυνατότητες, για ακρίβεια τονική και ρυθμική, για την απήχηση που έχει, για την χροιά της,[/quote'] εγω για αυτα ακριβως μιλαω (εκτος βεβαια απο την απηχηση η οποια ειναι ασχετη μια και πολλοι μεγαλοι τραγουδιστες δεν ειχαν εμπορικη επιτυχια) Απλά ρωτάω γιατί αναφέρθηκαν από πολλούς ονόματα που μπορεί να έχουν μόνο ένα από τα παραπάνω στοιχεία. Κάποιοι ίσως και κανένα. Και δεν είναι μόνο θέμα υποκειμενικό αυτό. Όταν κάποιος είναι φάλτσος π.χ. ή ρυθμικά δεν "πατάει" πουθενά όσο και υποκειμενικός να θες να είσαι δεν κρύβεται το άτιμο. Ας πούμε εγώ επανειλημμένως έχω τσακωθεί με κόσμος γιατί τόλμησα να θίξω τον Μητροπάνο ως φάλτσο. Πάντως για να πω και τη γνώμη μου πολλές σπουδαίες φωνές υπήρξαν στην Ελλάδα και όλες είχαν κάποιες μεγάλες ερμηνείες αλλά και αρκετές άτυχες στιγμές. Ακόμα και ο μέγας Στελλάρας. Είχα την τύχη λόγω του παππού μου Χρήστου Κολοκοτρώνη να γνωρίσω από κοντά όλη την αφρόκρεμα του λαϊκού τραγουδιού και να τους ακούσω όλους από κοντά. Μεγάλες φωνές υπάρχουν και σήμερα όπως λένε πολλοί. ¶ντε να τις ακούσουμε κιόλας κάποια στιγμή. :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση