Psyberbass Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2007 Δεν ειναι πουλί! Δεν ειναι αεροπλάνο! Είναι ο Καζαντζίδης! ρε guys εξηγείστε γιατί αποδίδετε υπερδυνάμεις στον Καζαντζίδη.Δεν είμαι κακοπροαίρετος αλλα μου φαίνονται λιγο υπερβολικοι οι συνδεσμοι φίλων Καζαντζίδη και τα παρελκόμενα. Αν και ποτε δεν άκουγα λαική μουσική τον θεωρω αξιολογο ως καλλιτέχνη αλλα κακα τα ψεματα ο θρυλος του δημιουργηθηκε πάνω στο γεγονος οτι πουλησε μιζερια με νοτες σε μιζερους.Ειχε δηλαδη την τυχη να έχει το κοινο του και αυτό να είναι πολύ ευρύ. Οσο αφορα το θεμα΄ θεωρω καλη τη φωνη του Μητσιά και απο ροκ αν και σιχαινομαι τη μουσικη του ο Παπακωνσταντινου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2007 Αν και ποτε δεν άκουγα λαική μουσική συ ειπας..... ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2007 Μήπως εκτός από αυτά είχε φοβερή φωνή με μέταλλο καθάριο, o άνθρωπος είχε τέχνη στον λάρυγγα. Αν ο Καζαντζίδης ήταν Αμερικάνος δεν θα υπήρχε Elvis..... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zestair Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2007 Πάρτε ένα σούπερ κλάσσικ στιγμιότυπο με ηχητική υπόκρουση τη φωνή του θεού Στράτου: Δεν νομίζω ότι θα ξαναακούσετε το τραγούδι με τον ίδιο τρόπο... Πωπω νταλκά που έχεις αδερφάκι μου... :'( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2007 Δεν είχα ποστάρει ως τώρα σε αυτό το thread. Ο λόγος είναι ότι δεν ξέρω ποιός ή ποιά έχει την καλύτερη φωνή στην Ελλάδα, είναι πολλοί που έχουν καταπληκτικές φωνές και η επιλογή ενός και μόνου ανθρώπου για να τον ανακηρύξουμε "καλύτερο όλων" είναι σχεδόν αδύνατη. Αυτό που θέλω να σημειώσω (και είναι ο λόγος που πόσταρα) είναι ότι κατά την προσωπική μου άποψη, ο Καζαντζίδης ήταν και συνεχίζει να είναι υπερεκτιμημένος μέχρι αηδίας. Συμφωνώ ότι είχε πολύ δυνατή φωνή και ότι πιθανότατα δεν θα υπάρξει άλλος που να τραγουδάει όπως αυτός αλλά ως τραγουδιστής θεωρώ ότι ήταν μίζερος, σπαστικός και τελικά εντελώς κλαψομού... καταλάβατε! Δύσκολα μου κάθεται ως "καλύτερος" ένας καλλιτέχνης με τόσο μονοδιάστατη υπόσταση σε όλη του την πορεία και προσωπικά μιλώντας, δεν μπορώ να ακούσω Καζαντζίδη για πάνω από 2 σερί τραγούδια, θέλω να προβώ σε απονενοημένα διαβήματα μετά από αυτό το διάστημα! :-\ Συνεχίστε την κουβέντα... 8) Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2007 Η ύπαρξη του Καζαντζίδη, της μουσικής που αντιπροσώπευε και της εποχής του, κατά την προσωπική μου γνώμη, είναι δείγμα ότι η Ελλάδα, όσο και να μην το θέλουμε να το δούμε, έχει εξευρωπαϊστεί (αυτό βέβαια ο καθένας το εκλαμβάνει όπως θέλει). Καταννοώ την απήχηση που είχε στις μάζες αλλά η φωνή του τεχνικά και μόνο ήταν απολύτως μονοδιάστατη, και έχουν υπάρξει πάρα πολύ καλύτεροι τραγουδιστές και στην εποχή του και έκτοτε. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2007 Η ύπαρξη του Καζαντζίδη, της μουσικής που αντιπροσώπευε και της εποχής του, κατά την προσωπική μου γνώμη, είναι δείγμα ότι η Ελλάδα, όσο και να μην το θέλουμε να το δούμε, έχει εξευρωπαϊστεί Αυτό ασφαλώς ισχύει. (αυτό βέβαια ο καθένας το εκλαμβάνει όπως θέλει). Και αυτό ισχύει όμως. Καταννοώ την απήχηση που είχε στις μάζες αλλά η φωνή του τεχνικά και μόνο ήταν απολύτως μονοδιάστατη, και έχουν υπάρξει πάρα πολύ καλύτεροι τραγουδιστές και στην εποχή του και έκτοτε. Αυτό είναι (άλλη) μία ένδειξη ότι η τεχνική αρτιότητα και η μουσική ήταν, είναι και θα είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα τα οποία σπάνια συναντώνται. @όλους Δεν είπε ποτέ κανείς μας ότι ο Καζαντζίδης ήταν ο έλλην Παβαρότι. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2007 Καταννοώ την απήχηση που είχε στις μάζες αλλά η φωνή του τεχνικά και μόνο ήταν απολύτως μονοδιάστατη, και έχουν υπάρξει πάρα πολύ καλύτεροι τραγουδιστές και στην εποχή του και έκτοτε. Όπως για παράδειγμα; Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
UnderGround Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2007 Αξεπεραστος σε τεχνικη και φωνητικες ικανοτητες ο Στελλιος. Ο μεγαλυτερος τραγουδιστης ολων των εποχων,παγκοσμιος,για μενα. Φτανει να ακουσεις τα "Πετρινα χρονια".... Ασε που στα 70+ λιγοι μπορουν να τραγουδησουν οπως αυτος.... Γνωμη μου παντα..... Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ, Θέλω ν'αλλάξω image... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2007 Καταννοώ την απήχηση που είχε στις μάζες αλλά η φωνή του τεχνικά και μόνο ήταν απολύτως μονοδιάστατη, και έχουν υπάρξει πάρα πολύ καλύτεροι τραγουδιστές και στην εποχή του και έκτοτε. καποιο λαθος κανεις,ΤΕΧΝΙΚΑ η φωνη του ηταν η ΠΛΕΟΝ πολυδιαστατη που εχει υπαρξει ποτε (για να μην αναφερθω καν σε "πατηματα",φραζαρισματα,αναπνοες κτλ,στα οποια παραμενει απλα αξεπεραστος) εκτος κι αν θεωρεις τη στεντορια και "σπαρτιατικη" ερμηνεια του (χωρις τα υπερβολικα βιμπρατα που ταλανιζουν ολους τους ελληνες τραγουδιστες) μονοδιαστατη... Ελαχιστοι τραγουδιστες ΤΕΧΝΙΚΑ ειναι "καλυτεροι" απο τον Στελιο και αυτοι ειναι μονο καποιοι "εντελως απανθρωποι" :) Τουρκοι (Ζεκυ Μουρεν,Ιμπραϊμ Τατλισες,Μπουλεντ Ερσου) & Πακιστανοι/Ινδοι τραγουδιστες (οι οποιοι απλα ειναι "καλυτεροι" γιατι τραγουδανε σε πιο πολυπλοκο(βυζαντινο) τονικο συστημα σε αντιθεση με το Στελιο ο οποιος τραγουδουσε στο δυτικο τονικο συστημα οπως και ολοι οι λαϊκοι μας τραγουδιστες μια και τα λαϊκα μας χρησιμοποιουν δυτικο μουσικο συστημα...) Αλλα και παλι οταν εκανε δισκο μαζι με το ιερο τερας της τουρκικης μουσικης Ζεκυ Μουρεν,ο Ζεκυ του ειπε οτι η φωνη του ειναι η πλεον αγγελικη φωνη που εχει ακουσει στη ζωη του...... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση