Superfunk Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2007 Μονο για αυτο το βιντεο εγώ τον πάω! σοφα λογια ,σοφου ανδρος..... :wink: ΑΥΤΟΣ ηταν ο Στελλαρας,και σε οποιον αρεσε... :lol: Και για να σοβαρευτουμε να και το μεγαλυτερο ισως τραγουδι που εχει πει http://www.youtube.com/watch?v=MgAbop9C5po&mode=related&search= ΑΥΤΗ ειναι Η ΦΩΝΑΡΑ.... & ΕΔΩ τα δυο ΤΕΡΑΤΑ παρεα... & εδω το my all time personal favorite http://www.youtube.com/watch?v=57tRdpBQyJ4&mode=related&search= (νομιζω οτι αυτα που λεει ο Κωστανταρας εκφραζουν ολο τον ελληνικο λαο.. :lol:) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tuxdrum Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2007 Για να γυρίσουμε και στο θέμα' date=' πώς τον ξέχασα κι αυτόν; Aσιχτίρια, νταλκαδιαστήκαμε πρωινιάτικα στα ξένα... :([/quote'] Πατρίδα...μέτρησες :D:D +1 για τον Στράτο :) cheers Την τελευταία 5+ ετία μας έχουν πνίξει τα... #%@^$ Να ναι καλά τα pitch correction και οι harmonizers... (σορρύ αν είναι λίγο απότομο... αλλά με φόρτωσε ο Στράτος :) :) ) Τσάμπα καίει η....κονσόλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2007 Ο Καζαντζίδης....πράγματι. Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί το μεγαλείο των ερμηνειών του. Κατά τη γνώμη μου μάλιστα, το μεγαλείο που προκύπτει από πηγαίο ταλέντο είναι πιο θαυμαστό από το μεγαλείο του μελετηρού. Τα τραγούδια που έλεγε όμως .... δεν μπορώ να τα ακούσω ολόκληρα. Για την ακρίβεια δεν τα πολυαντέχω. Δεν μου αρκεί η αντικειμενική αναγνώριση (ακόμη και από την πλευρά μου) της αξίας κάποιου καλλιτεχνικού "προϊόντος" για να προσπαθήσω να "το χωνέψω". Μην σας φαίνεται περίεργο. Είναι δυνατόν ορισμένα -αντικειμενικά- διαμάντια να μας ακούγονται απωθητικά, λόγω της ιδιαιτερότητάς τους που εμάς όμως δεν μας αγγίζει. Τις προάλλες ήμουν με ένα Βέλγο συνεργάτη .... και μαστορεύαμε κάτι στο εργαστήριο. Από τον υπολογιστή μου έπαιζε -χαμηλόφωνα- το ΑΜΑΝ-ΑΜΗΝ του Ξαρχάκου. Στο σημείο που η Σωτηρία Λεονάρδου λέει το "Καίγομαι", με παρακάλεσε -αν είναι δυνατόν- να βάλω κάτι άλλο ή (τέλος πάντων) να το κλείσω. Καθώς πήγαινα προς τον υπολογιστή μου, μου διευκρίνησε με απολογητικό ύφος ότι "this one is intolerable" :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2007 Καλα αυτο το εχω παθει παρα πολλες φορες με ξενους φιλους μου,ακομα και με μουσικαρες που απλα δεν "πιανουν" αυτο το "δικο" μας πραγμα... Κανα συρτακι και πολυ τους ειναι τους βαλανιδοφαγους....... :lol: (οταν εμεις ρε χτιζαμε Παρθενωνες αυτοι πεταλωναν τσι βουβαλες!!! :lol: :lol: :lol: :lol: ) για καποιο τρελλο λογο ομως αυτο συμβαινει συνηθως με Ευρωπαιους ,στους Αμερικανους αρεσει συνηθως πολυ!! www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2007 Στο σημείο που η Σωτηρία Λεονάρδου λέει το "Καίγομαι"' date=' με παρακάλεσε -αν είναι δυνατόν- να βάλω κάτι άλλο ή (τέλος πάντων) να το κλείσω. Καθώς πήγαινα προς τον υπολογιστή μου, μου διευκρίνησε με απολογητικό ύφος ότι "this one is intolerable" :lol: :lol: :lol:[/quote'] Όλα καλά... αλλά τι να πει τώρα και ο Βέλγος από τη ζωή του... του ανθρώπου του έχουν στερήσει μέσω πολυμερισμού στο DNA του τη δυνατότητα να καταλάβει τον Ξαρχάκο και το "Καίγομαι" - για Καζαντζίδη ας μη συζητήσουμε καλύτερα (με το Βέλγο, εννοώ) διότι θα είναι σα να μιλάμε με τη γάτα μας για τη θεωρία της σχετικότητας. Λοιπόν, το θέμα είναι απλό: ο Καζαντζίδης βγάζει τα μέσα μας απ' έξω - και αυτό ΔΕΝ είναι ευχάριστο θέαμα ειδικά για το νέοΈλληνα ο οποίος προσπαθεί να κάνει το "στέλεχος επιχειρήσεων" ή έστω (και δε το λέω με κακία) να συν-εργαστεί με Βέλγους στο ίδιο δωμάτιο. Καθ' ότι την εποχή που ο Στέλιος έγινε αυτός ο θρύλος που έγινε, οι Βέλγοι νόμιζαν ότι η ιστορία θα τους δικαιώσει ως τον πιο ΒΑΡΕΤΟ λαό του πλανήτη (αν όχι του Γαλαξία) - όλα αυτά πριν προσπαθήσουν να κρύψουν τον καημό τους στην παιδεραστία και τον αλκοολισμό. Την επόμενη φορά που θα σου πει κάτι τέτοιο θα κάνεις τις εξής κινήσεις: α) Θα παραγγείλεις σουβλάκια β) Θα δυναμώσεις το ραδιόφωνο γ) Θα βγάλεις μία σημαία της Ε.Ε. και θα την κάψεις δ) Θα βγάλεις το πανταλόνι σου (προσοχή σε αυτό το σημείο με τον βλάκα) και θα βάλεις σορτσάκι. ε) Θα φτιάξεις φραπέ και.. ... σε αυτή τη παρανοϊκή ατμόσφαιρα θα συνεχίσεις να δουλεύεις απερίσπαστος. :) :) :) :) Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wasted Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2007 Η Λεονάρδου ανήκει όντως στη σούπερ τριάδα των ανυπόφορων μεν, "ψαγμένων" δε, Ελληνίδων γυναικείων φωνών, τουλάχιστον για τα δικά μου αυτιά! Το τημ συμπληρώνουν Μαριώ και Τσανακλίδου... :) :D Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2007 Ίιιιιιιιιιιχααα!!! Κάλμα!!! Τους έχετε παρεξηγήσει πολύ τους Βέλγους. Είστε αρκετά μακριά από την αλήθεια. Γουστάρουν κι αυτοί λαϊκά, και ειδικά όλα τα έγχορδα που ακούγονται στα ρεμπέτικα. Μάλιστα, είναι πολύ πιο ανεκτικοί στα λαϊκά από ότι ένας μπουρτζόβλαχος στην... τζαζ, στον Ζακ Μπρελ, σε φλαμανδικό φολκ. Απλά ο πολύς αμανές και η άτιμη η κενωνία θέλουν το μέτρο τους, όπως όλα άλλωστε. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2007 Η Λεονάρδου ανήκει όντως στη σούπερ τριάδα των ανυπόφορων μεν' date=' "ψαγμένων" δε, Ελληνίδων γυναικείων φωνών, τουλάχιστον για τα δικά μου αυτιά! Το τημ συμπληρώνουν Μαριώ και Τσανακλίδου... :) :D[/quote'] +1000..... να προσθεσω και Μαριανα Τολη,Αρβανιτακη,Πρωτοψαλτη και η χειροτερη ολων..(μαζι με την Τσανακλιδου)..Τσαλιγοπουλου (τα νευρα μου,τα χαπια μου & ενα καφασι μπυρες...γινομαι αν απο κακη τυχη πεσω πανω σε ασμα τους...... :lol: ) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kosh Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2007 Παιδιά, παρακαλώ μή γενικεύετε. Απευθύνομαι σε όλους ανεξαιρέτως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2007 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Μια και ευθυμησαμε (ελπιζω ως τετοιο να το εκλαβετε το ποστ μου)......πριν χρονια (αρχες 90) οταν ημουν φοιτητης στο εξωτερικο υπηρχαν 2 κατηγοριες Ελληνων, η μια μειοψηφια και η αλλη ειχε αναλαβει την αντιπροσωπευση του ελληνικου στοιχειου του εξωτερικου. Τα πιστευω της φραξιας των Ελληνων: Οι Ιταλοι ειναι βλακες, σε ολα η Ελλαδα ειναι καλυτερη (χα οι κουτοφραγκοι δεν ξερουν να διασκεδαζουν και κλεινουν τα μπαρ απο τις 1 το βραδυ οι ξενερωτοι και βαρετοι ενω στην παραλιακη....μεχρι πρωιας), οι χαζοΕυρωπαιοι δεν εχουν ανακαλυψει τον φραπε ασε που ειναι και ψιλοαδελφες κ.λ.π κ.λ.π..... Ενιοτε διοργανωναν ελληνικες γιορτες με πολυ Καζαντζιδη (ειχε παντα εξεχουσα θεση αναμεσα σε αχταρμα Ελληνικων ασματων), το απαραιτητο ζειμπεκικο (με μερικες στροφες γυρω απο ενα ποτηρι στο πατωμα....α και μερικα σπασμενα πιατα για το couleur locale), με υφος 40 καρδιναλιων πλευριζαν οποιαδηποτε ατυχη ξενερωτη :lol: :lol: :lol: :lol: Ιταλιδα ειχε την περιεργεια να δει το :lol: :lol: :lol: Ελληνικο στοιχειο (οι οποιες φυσικα ετρεχαν ολοταχως να κρυφτουν μετα το σοκ της Βαρβατιλας και του επαρχιωτη Δον Ζουαν με το βαρυ υφος και την αναμικτη μασχαLILA PAUSE με davidoff..... :lol: :lol: :lol: :lol: ).....Φυσικα την επομενη μερα στις διηγησεις τους δεν ειχαν αφησει θηλυκη γατα και Ιταλιδα σε χλωρο κλαρι (παροτι ξενερωτες και βαρετες).......Δε ξερω για τους Βελγους αλλα απο συμπτωση ολοι οι γλεντζεδες (μα ολοι ανεξαιρετως) Ελληνες αυτοι ακουγαν Καζαντζιδη (αχ η ξενιτια......ειναι δυσκολη με τα λεφτα του μπαμπα) :lol: 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση