panz Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2007 Οποιος εχει δοκιμασει 220/2300 και γνωρίζει σε τι διαφέρουν οι hybrid εκδοσεις να τα ξερασει όλα. Θέλω γνώμες γιατί έχω φάει κόλλημα να ξηλώσω τη tune o matic!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2007 Θέλω γνώμες γιατί έχω φάει κόλλημα να ξηλώσω τη tune o matic!! Σκεψου το δυο φορες πριν το κανεις 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2007 Θέλω γνώμες γιατί έχω φάει κόλλημα να ξηλώσω τη tune o matic!! Σκεψου το δυο φορες πριν το κανεις +1. ¶λλωστε οι κανονικές κιθάρες δεν χρειάζονται τρέμολο, πάρε ένα πεταλάκι καλύτερα. Στο θέμα μας: θα δώσεις πολλλλά φράγκα για σκαψίματα, σφαξίματα κλπ. Δεν αξίζει, να στο πω και αλλιώς, εκτός και αν είσαι διατεθειμένος να το κάνεις για να πειραματιστείς ξοδεύοντας πολλά φράγκα. Α! Σου είπα ότι θα χρειαστείς πολλά φράγκα; :D LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panz Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2007 Καλά φράγκα μπορεί να φτασει και το 1000αρικο, κανα 500άρι έχει μόνο tremolo/ lock tuners... Μια καισαρική θέλει μόνο από πάνω και στη περίπτωση του 2200 μονο η γέφυρούλα φευγει τα locking Studs χρειαζονται απ΄ότι είδα. Αλλα το 2300 θα δείχνε ταύλα :/... τεσπα αν το χρησιμοποιει κανένας ή εχει δει καμια κιθαρα εδώ σε κανα μαγαζι να τα φοράει λέει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση