Προς το περιεχόμενο

μερικα τζαζ κλιπς (minidisk rec)

blue

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ευχαριστούμε πολύ :)

Σύντομα θα ανεβάσουμε κ αλλα κομμάτια που ετοιμάζουμε κ υπάρχει κ πιθανότητα κάποιο σχετικά ζεστό πρωινό να μας δείτε to a pezodromo near you ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντήσεις 36
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Φίλε blue πολλοί ωραίοι είστε. Συγχαρητήρια... Μακάρι να υπήρχαν πολλοί τέτοιοι κιθαρίστες στη χώρα μας...

Σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.Είναι λίγο υπερβολικά αν μου επιτρέπεις :-[

Δυσκολη θέση...από τη μία είναι αχαριστία και αγενεια να μη δεχτούμε τέτοιο κοπλιμέντο,από την άλλη αν το αφήσω ασχολίαστο θα φανεί σαν να το συμμεριζόμαστε.Πάντως κι εγω νόμιζα οτι είναι λίγοι αυτοί που ασχολούνται με αυτή τη μουσική ,αλλα οταν εψαξα λίγο παραπάνω είδα οτι ΚΑΙ υπάρχουν ΚΑΙ παίζουν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ αλλά δυστυχώς σε αδειες αίθουσες.Έχω αναφέρει και σε καποιο πολύ παλιό θέμα οτι τις καλύτερες μουσικές τις εχω δει στο δρόμο (κυρίως την περίοδο των Χριστουγέννων) και δυστυχως τις προσπερναμε.Δες για παραδειγμα τους swing shoes

http://www.myspace.com/theswingshoes

Σε ευχαριστώ και πάλι και συγνώμη αν σου φαίνεται οτι κάνω κριτική σε ενα καλοπροαίρετο σχόλιο. :)

Δυστυχώς δεν τα άκουσα όλα γιατί η σύνδεσή μου τον παίρνει ασυστόλως αυτή τη στιγμή. Άκουσα όμως βιαστικά το πρώτο κομμάτι και με ενέπνευσε τόσο πολύ που αποφάσισα να το πάρω και να το ξετινάξω λίγο... θα πάω σε ένα φίλο που έχει μερικά καλά μηχανήματα για ηχογράφηση και θα περάσω λίiιιιιγο φλάουτο απάνω! Τώρα πώς θα το κάνω τόσο reverb-y άλλη ιστορία αλλά βλέπουμε... Βέβαια το "λίγο" σημαίνει "πολύ" γιατί δεν έχει χώρο για τα δικά μου γεμίσματα - και όταν συνοδεύω κάτι είμαι διακριτικός - αλλά έτσι για την πλάκα του πράγματος!!! Αν βγει κάτι αξιόλογο θα σας το ανεβάσω!!! Σε ευχαριστώ πολύ blue!

Πολύ ωραία!!!!!!

Αν μπεις στον κόπο να το κάνεις,πες μου να σου στείλω μια παρτιτούρα γιατί ούτως ή άλλως παραλείπουμε ένα θέμα που κανονικά πρέπει να ακουστεί σε ενα σημείο του κομματιου (και ειναι κ όλα τα λεφτα)

Χώρος υπάρχει πάντως.Αν παρατηρήσεις επαναλαμβάνουμε 2 φορές τα 2 θέματα.Κανονικά υποτίθεται οτι το ένα παίζει μέσα στο άλλο.Αν ακούσεις οποιαδήποτε "κανονική" εκτελεση θα καταλάβεις για τι ακριβώς μιλάω.

Αν πάλι θες να κάνεις κατι αυτοσχεδιαστικό καντο ελευθερα.

Εγώ σ' ευχαριστώ. :)

Hello Blue ! Υποθέτω είσαι ο bluexburi?

Σ' ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!

The Swing Shoes.

Γιώργος Κούτρας ( geokoo)

Οργανα:μια ακουστική και μια κλασική φτηνιάρες,κρουστά (ψευτο-ντραμ-σετ με cajon,σκουπάκια κ 2 πιατίνια), μπασο (ηλεκτρικο δυστυχως).

Η ηχογραφηση εγινε με το minidisk και το στερεο πυκνωτικό μικροφωνάκι της Sony που περιγραφω σε αυτό το thread σε μια αίθουσα εστιατοριου (δεν ειναι live,απλα εκεί πάμε και παίζουμε οταν είναι κλειστό).

Η πρασινάδα υπάρχει φυσικά στις φρασεις μας, μιας κ το είδος θέλει σπουδή, όχι μια πρόβα της πλακας καθε 3 μήνες και 3 μπίρες,οπότε τα ανεβάζω απλά για να γουσταρουμε ( :lol: ) και για να ακούσετε πως γραφει κ το MD.

Καλη ακρόαση.

libertango για 2 κιθαρες

blue bossa

all of me

acoustic jam σε Dmin

edit: προσθετω και το επόμενο.Είπα στην αρχή να το αφήσω γιατι δεν ολοκληρώνεται,αφου ο καταπληκτικός συναδελφος κιθαρίστας εκρινε οτι επρεπε να σταματησει να παίζει για να πανηγυρίσει για το μεχρι στιγμης παίξιμό του :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

all of me για 2 κιθάρες

Πολύ ωραίες εκτελέσεις

τελικά τα κατάφερα να τις ακούσω!

Γουστάρω τσαμπουκά στα ρυθμικά!!!

Γιώργος Κούτρας ( geokoo)

Hello Blue ! Υποθέτω είσαι ο bluexburi?

Ω ναι! Καλωσήρθατε στο noiz.

Εμείς ευχαριστούμε για τα καλά λόγια. :)

• 3 μήνες αργότερα...

Τι ποιότητα θυμήθηκα ε???

Ακούτε ρε παλουκάρια ναουμ τα παιδιά στο χίμα τι ωραία παίζουν.Α επίσης και οι swing shoes είναι πολύ ποιότητα.

Πάντως blue με θυμήσατε σε φάση ένα τύπο που συνάντησα σε εναν κεντρικό πεζόδρομο στη Λάρισα την παρασκευή με το σαξοφωνάκι του, το MD του με τα instrumentals και τον ενισχυτάκο του νσ χώνει θεματοτσόλα σε autumn leaves και τα σχετικά.Έκανε τουρ ελλαδα απ ότι μου είπε και το έβγαλε και το συμπέρασμά, δηλαδή το ελλάντα είναι τσιφτέτελο μόνο.Ήταν γερμανια και ολλανδια πρίν και ήταν καμμια σχέση η επαφή με τον κόσμο στο δρόμο και τα ακούσματα.Ντάξ αναμενόμενα και γνωστά όλα αυτά που αναφέρω αλλά μια επανάληψη δε σας χάλασε καθόλου.

Υ.Γ. καλή φτυαριά τράβιξα πάλι ο π@ύστης.

θενξ τριγκα (τωρα τα ξανακουσα κ γω,σιγα το ωραια που παιζουμε ;D).

δεν ξερω πως ηταν αυτος στη Λαρισα αλλα οι πλανοδιοι μουσικοι με playback δε μ αρεσουν καθολου.Εδω δε μ αρεσει το band in a box καλα καλα κ το χρησιμοποιω καθαρα για εξασκηση,οπως επισης με ενοχλει η κονσερβα στην ηλεκτρονικη μουσικη σε live,φαντασου τι γνωμη εχω για αυτα.

ΥΓ.Οι χειροτεροι ειναι κατι Περουβιανοι που ολοι τους εχετε πετυχει (δεν μιλαω για συγκεκριμενους,αλλα εχω παρατηρησει οτι οσοι εχω δει κανουν το ιδιο) που παιζουν με αυλούς του Πάνα κλπ κ εχουν κ κατι racks που παιζουν κονσερβα μίντια.Τίγκα στην παραδοση.

ΥΓ2.Τα τελευταια χρονια ,την περιοδο των χριστουγεννων ερχονται στην Ερμου κατι πλανοδιοι,15 ατομα (κοντραμπασο,κιθαρα,ακκορντεον,βιολια,πνευστα κλπ) κ κανουν μαγεια

• 2 μήνες αργότερα...

Mιας κ εχει καιρο να ανεβει κλιπ στο νοιζ (  ;D ),ανεβαζω 3 απο τη χτεσινη προβα.

Φροντισα ωστε η ποιοτητα της ηχογραφησης να ειναι ακομα χειροτερη απο την προηγουμενη φορα και παρατηρησα οτι δεν εχουμε μαθει ακομα να παιζουμε

Το κραξιμο σας ελπιζω να συμβαλλει στην προσγείωση μας  :)

spain

minor swing

la vie en rose

Να γραψω πριν τα ακούσω?Απ τους τίτλους κ μόνο?Κ απο το ιστορικό οτι είσαι τελείος μπροστά.Futurama σχέτος όνομα κ πράμα

Τι να σχολιασω δεν έχω να πω κάτι ουτε περιμένεις κανένα σχόλιο που θα σε κάνει να προσγειωθεις.Απογειώσου κ όπου σε βγάλει.(Τις ταβέρνες πρόσεχε μόνο γιατι το μπιφτέκι κι η μπριζόλα στο στόμα του χοντρού γυροφέρνει σαν μύγα)

Δίπλα στο κασόνι το βαλες το πικρόφωνο ρε?Μου πέταξες τα αφτιά έξω απ τις εκρήξεις

Νομίζω οτι ο τυμπανιστής το κάνει το χάλασμα....Ο μπάσος ακούγεται γαμάτος κ σταθερός.Εσύ ακούγεσαι κλασσικά, με πάνα βρακάκι κ γένειάδα πλέον.Στο spain τουλάχιστον.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου