Προς το περιεχόμενο

μερικα τζαζ κλιπς (minidisk rec)

blue

Προτεινόμενες αναρτήσεις

blue, απ τους 2 κιθαριστες εσυ εισαι αυτος που δεν ξερει να παιζει???

το Dminor μου αρεσε παρα μα παρα πολυ oπως επισης κ το all of me(το ακουω στο repeat) ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 36
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

γουσταρω!!!

ψηφιζω all... :D :D :D

ετσι' date='πρασινιλα :lol:

Καλά......βρήκα το επόμενο CD που θα λιώσει στο αυτοκίνητο.

8)

Πέτρο' date=' χωρίς την εφεδιέρα είσαι πιο ORIGINAL..[/quote']

Kαλα αυτο ειναι μεγαλη κουβεντα...οπως τη βρισκει κανεις :wink:

Σε περιμένω για Amstel και πρόβατο στην ORIGINAL λαδόκολλα. Όβερ.
Nαι και μετα θα παμε στο στουντιό σου να του δώσω λίγη από την αίγλη μου :lol: :lol:

Ωραία πράματα blue!

Xαίρομαι που σ αρεσουν φίλε μου :)

blue' date=' απ τους 2 κιθαριστες εσυ εισαι αυτος που δεν ξερει να παιζει???[/quote']Ναι,με την ακουστική :wink:

Σε περιμένω για Amstel και πρόβατο στην ORIGINAL λαδόκολλα. Όβερ.
Nαι και μετα θα παμε στο στουντιό σου να του δώσω λίγη από την αίγλη μου :lol: :lol:

Αυτό εννοείται, μιας και σου έριξα το υπονοούμενο (πρόβα-το) αλλά δεν το ΄πιασες. Δεν πειράζει όμως, σε συγχωρώ.

LEGO people live in houses made of their own flesh.

• 1 μήνα αργότερα...

Φίλε blue πολλοί ωραίοι είστε. Συγχαρητήρια... Μακάρι να υπήρχαν πολλοί τέτοιοι κιθαρίστες στη χώρα μας...

"Να με θάψουν οι οχτροί γιατί με θάβουν οι φίλοι"

Δυστυχώς δεν τα άκουσα όλα γιατί η σύνδεσή μου τον παίρνει ασυστόλως αυτή τη στιγμή. Άκουσα όμως βιαστικά το πρώτο κομμάτι και με ενέπνευσε τόσο πολύ που αποφάσισα να το πάρω και να το ξετινάξω λίγο... θα πάω σε ένα φίλο που έχει μερικά καλά μηχανήματα για ηχογράφηση και θα περάσω λίiιιιιγο φλάουτο απάνω! Τώρα πώς θα το κάνω τόσο reverb-y άλλη ιστορία αλλά βλέπουμε... Βέβαια το "λίγο" σημαίνει "πολύ" γιατί δεν έχει χώρο για τα δικά μου γεμίσματα - και όταν συνοδεύω κάτι είμαι διακριτικός - αλλά έτσι για την πλάκα του πράγματος!!! Αν βγει κάτι αξιόλογο θα σας το ανεβάσω!!! Σε ευχαριστώ πολύ blue!

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Φίλε blue πολλοί ωραίοι είστε. Συγχαρητήρια... Μακάρι να υπήρχαν πολλοί τέτοιοι κιθαρίστες στη χώρα μας...

Σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.Είναι λίγο υπερβολικά αν μου επιτρέπεις :-[

Δυσκολη θέση...από τη μία είναι αχαριστία και αγενεια να μη δεχτούμε τέτοιο κοπλιμέντο,από την άλλη αν το αφήσω ασχολίαστο θα φανεί σαν να το συμμεριζόμαστε.Πάντως κι εγω νόμιζα οτι είναι λίγοι αυτοί που ασχολούνται με αυτή τη μουσική ,αλλα οταν εψαξα λίγο παραπάνω είδα οτι ΚΑΙ υπάρχουν ΚΑΙ παίζουν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ αλλά δυστυχώς σε αδειες αίθουσες.Έχω αναφέρει και σε καποιο πολύ παλιό θέμα οτι τις καλύτερες μουσικές τις εχω δει στο δρόμο (κυρίως την περίοδο των Χριστουγέννων) και δυστυχως τις προσπερναμε.Δες για παραδειγμα τους swing shoes

http://www.myspace.com/theswingshoes

Σε ευχαριστώ και πάλι και συγνώμη αν σου φαίνεται οτι κάνω κριτική σε ενα καλοπροαίρετο σχόλιο. :)

Δυστυχώς δεν τα άκουσα όλα γιατί η σύνδεσή μου τον παίρνει ασυστόλως αυτή τη στιγμή. Άκουσα όμως βιαστικά το πρώτο κομμάτι και με ενέπνευσε τόσο πολύ που αποφάσισα να το πάρω και να το ξετινάξω λίγο... θα πάω σε ένα φίλο που έχει μερικά καλά μηχανήματα για ηχογράφηση και θα περάσω λίiιιιιγο φλάουτο απάνω! Τώρα πώς θα το κάνω τόσο reverb-y άλλη ιστορία αλλά βλέπουμε... Βέβαια το "λίγο" σημαίνει "πολύ" γιατί δεν έχει χώρο για τα δικά μου γεμίσματα - και όταν συνοδεύω κάτι είμαι διακριτικός - αλλά έτσι για την πλάκα του πράγματος!!! Αν βγει κάτι αξιόλογο θα σας το ανεβάσω!!! Σε ευχαριστώ πολύ blue!

Πολύ ωραία!!!!!!

Αν μπεις στον κόπο να το κάνεις,πες μου να σου στείλω μια παρτιτούρα γιατί ούτως ή άλλως παραλείπουμε ένα θέμα που κανονικά πρέπει να ακουστεί σε ενα σημείο του κομματιου (και ειναι κ όλα τα λεφτα)

Χώρος υπάρχει πάντως.Αν παρατηρήσεις επαναλαμβάνουμε 2 φορές τα 2 θέματα.Κανονικά υποτίθεται οτι το ένα παίζει μέσα στο άλλο.Αν ακούσεις οποιαδήποτε "κανονική" εκτελεση θα καταλάβεις για τι ακριβώς μιλάω.

Αν πάλι θες να κάνεις κατι αυτοσχεδιαστικό καντο ελευθερα.

Εγώ σ' ευχαριστώ. :)

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Ε λοιπον αφου για διαφορους λογους εκατσα μεσα σαββατο βραδυ,.... καθισα και ακουσα αυτα τα κομματια.

Εχω να κανω ενα σχολιο το εξης:

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ

τσαμπα καιει η λαμπα

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου