blue Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 Οργανα:μια ακουστική και μια κλασική φτηνιάρες,κρουστά (ψευτο-ντραμ-σετ με cajon,σκουπάκια κ 2 πιατίνια), μπασο (ηλεκτρικο δυστυχως). Η ηχογραφηση εγινε με το minidisk και το στερεο πυκνωτικό μικροφωνάκι της Sony που περιγραφω σε αυτό το thread σε μια αίθουσα εστιατοριου (δεν ειναι live,απλα εκεί πάμε και παίζουμε οταν είναι κλειστό). Η πρασινάδα υπάρχει φυσικά στις φρασεις μας, μιας κ το είδος θέλει σπουδή, όχι μια πρόβα της πλακας καθε 3 μήνες και 3 μπίρες,οπότε τα ανεβάζω απλά για να γουσταρουμε ( :lol: ) και για να ακούσετε πως γραφει κ το MD. Καλη ακρόαση. libertango για 2 κιθαρες blue bossa all of me acoustic jam σε Dmin edit: προσθετω και το επόμενο.Είπα στην αρχή να το αφήσω γιατι δεν ολοκληρώνεται,αφου ο καταπληκτικός συναδελφος κιθαρίστας εκρινε οτι επρεπε να σταματησει να παίζει για να πανηγυρίσει για το μεχρι στιγμης παίξιμό του :lol: :lol: :lol: :lol: all of me για 2 κιθάρες https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 Να εισαι καλα αδελφε, μου εφτιαξες την ημερα... :wink: Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 κι εσυ να εισαι καλα φίλε μου. :) Eυχαριστώ πολύ https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 Οχι, δεν κατάλαβες...εγώ ευχαριστω, ειλικρινα... :wink: Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 OOOXI Παιδιά! ΕΓΩ σας ευχαριστώ και τους 2... www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 γουσταρω!!! ψηφιζω all... :D :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 Καλά......βρήκα το επόμενο CD που θα λιώσει στο αυτοκίνητο. :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 Πέτρο, χωρίς την εφεδιέρα είσαι πιο ORIGINAL.. :lol: :lol: (Όχι, είμαι Πανιώνιος) :lol: :lol: feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 Σε περιμένω για Amstel και πρόβατο στην ORIGINAL λαδόκολλα. Όβερ. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickel Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 Ωραία πράματα blue! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση