playloud Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 Φιλε bloody, με την εκφραση "well, εννοειται σπασμενο" ειναι ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ που ειπες. Οτι ΔΕΝ κρυβομαι πισω απο το δαχτυλο μου. Δε νομιζω να διατυμπανιζω πουθενα, ουτε να κοκορευομαι για τα τυχον προγραμματα που εχω, απλα να εκθεσω το προβλημα μου σε ενα απο αυτα. Ουτε ΑΠΑΙΤΗΣΑ βοηθεια, απλα την ζητησα σαν σε παρεα, αλλα δεν καταλαβαινω γιατι θα πρεπει να εχω "χεσμενη τη φωλια μου" οπως καποιος ειπε. Δε νομιζω να μην ρωταω κομψα. Ισα ισα. Απλα δεν το παιζω και μυξοπαρθενα οτι και καλα δεν κατεβαζω και να ελεγα τιποτε λαλακιες του στυλ "Εγω ΚΑΝΟΝΙΚΑ δεν κατεβαζω, ελεος, ειναι το ΜΟΝΟ σπασμενο που εχω, βοηθηστε" αλλα εχω το θαρρος (κι οχι το θρασος) να λεω οτι οπως το 99,9 % χρησιμοποιουν και ΘΑ χρησιμοποιουν ΚΑΙ σπασμενα γιατι αλλιως ΔΕΝ αντεχει η τσεπη. Αντε και θελω τα tascam τα μονιτορ. Δεν εμαθα ΠΟΤΕ μου να κρυβομαι και να το.... παιζω, δεν λεει να αρχισω στα 39. Και το αν και ποσο τρελλαινεται καποιος για τα σπασμενα φαινεται και μονο απο το οτι τα χρησιμοποιοει. Δηλαδη τι? "Οχι ρε γαμωτο, τωρα που κατεβαζω το ταδε plugin ΞΕΡΩ οτι ειναι λαθος, δε νοιωθω καλα, αλλα δε μαμιεται το κατεβαζω τελικα"???? Τουλαχιστον αστειο. Αν εχετε μαθει να κανετε πρωτα μετανοιες και μετα να κατεβαζετε, εγω κατεβαζω χωρις μετανοιες. Καποιος πριν το ειπε: "Στο ιδιο καζανι βραζουμε". Φιλε boukaw7 ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ φιλοι, μη σ'νοιαζ. Α, μηπως μπορειτε να μου πειτε κανενα προγραμματακι για video editing και export σε αρκετα φορματ ΕΚΤΟΣ του WINDOWS MOVIE MAKER (για τα μπαζα) Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2007 Φίλε playloud, δεν μπορεί να σε βοηθήσει κανείς διότι το πρόβλημά σου δεν είναι πρόβλημα έλλειψης γνώσεων, αλλά πρόβλημα κακής λειτουργίας μίας πειρατικής κόπιας. Ούτε τα παιδιά, ούτε εγώ είμαστε παπάδες: δεν ψάχνουμε να βρούμε τα "αμαρτήματα" των άλλων. Αλλά είναι γεγονός ότι έχει καταλήξει να είναι τεράστιο χάσιμο χρόνου το να "βοηθάμε' ανθρώπους που απλά επιμένουν ότι το πειρατικό τους πρόγραμμα "πρέπει" να λειτουργεί σωστά. Μάλιστα, τις πιο πολλές φορές, έχουν ΚΑΙ πειρατικά Windows, οπότε άντε να βγάλεις άκρη. Επί της ουσίας, το καλύτερο πρόγραμμα για τέτοιες δουλειές είναι το Vegas της Sony. Όμως και το Windows Movie Maker είναι αξιοπρεπές και κανονικά θα έπρεπε να καλύπτει τις ανάγκες σου. Καλοί, έως πολύ καλοί βίντεο editors βρίσκονται και σε άλλα προγράμματα - νομίζω ότι το Nero έχει μέσα έναν. Καλή τύχη.[/img] Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2007 Thank you very much eye, απλα το windows.... στο export ειναι πολυυυυ αργοοο Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2007 o Κwstas79 είναι πολύ ευγενικός και είναι προς τιμήν του (δεν κάνω πλάκα) bloody, εγώ δεν σ' έβρισα. Έχουμε και ένα πρόσωπο στην (καφρο)κοινωνία. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2007 Πολύ αξιόλογοι δωρεάν βίντεο editors (και για επαγγελματικές δουλειές,αρκεί να μάθεις να τα χρησιμοποιείς): το Avid Free DV, το Virtual Dub, το Avisynth... μια βόλτα από το http://www.doom9.org/index.html?/software.htm είναι αρκετή, και φτηνοί editors επίσης υπάρχουν. Όπως είχε λεχθεί στο παρελθόν στο φόρουμ, αν ήταν hardware θα πήγαινες να το βουτήξεις από το μαγαζί και να έλεγες "δεν αντέχει η τσέπη"; Eλπίζω η απάντηση να είναι αρνητική. ΥΓ. Καλά kwsta, το παίρνω πίσω!!!!! Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση