Vrass Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 Καλα, εκτροχιάστηκε παλι το πραμα. Ο άνθρωπος ρώτησε αν ξερει κανείς τροπο να δουλεψει ξανα το προγραμμα που κατέβασε κια μαλλον έγινε αυτό που έγραψε ο boukaw7 πιο πάνω Και να το κατεβάσεις από αλλού' date=' μάλλον δεν κατάλαβες τι παίχτηκε. Λογικά η προστασία του ήταν μέσω serial number. Όσο εύκολο είναι να σπάσει, τόσο πιο εύκολα είναι για την εταιρία να βρει τα κάλπικα. Ε η εταιρία τα βρήκε και τα απενεργοποίησε. Οπότε θα περιμένεις κάμποσο μέχρι να βγουν καινούρια.[/quote']Τώρα το αν είναι ηθικό να κατεβάζεις προγράμματα, mp3, ταινίες ή τσόντες είναι άλλη ιστορία. Αν είναι να το χρησιμοποιήσεις 2-3 φορές για να δεις πως δουλεύει και αν σου κανει το θεωρώ σωστή κίνηση. Αν σε βολέψει και το χρησιμοποιείς συνέχεια είναι μέρος του εξοπλισμού σου, οπότε καλό είναι να το αγοράσεις για να έχεις και καθε τόσο τα updates την υποστήρηξη και την ησυχία σου ότι δεν θα στο διακόψουν επειδή είναι πειρατικό και το εντοπίσανε. :wink: Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 Οκ' date=' φιλε μου, ελπιζω μηπως καποιος δεν ειναι τοσο χερεκακος (πολλοι τετοιοι ρε παιδια, να πεσουμε να τον φαμε τον αλλο). Αλλιως καλη καρδια, και οποιος το χει μυστικο να το κρατησει 7σφαλιστο, δεν πειραζει, λες κι αν το χα κανονικο θα ηταν διαφορετικα[/quote'] Καμία σχέση. Απλά δεν μπορείς να μπαίνεις σε αυτό το φόρουμ και να ζητάς βοήθεια για τέτοια πράματα, διότι πολύ απλά είναι αντίθετο στους κανονισμούς του φόρουμ, τους οποίους φαντάζομαι έχεις διαβάσει. Αν με πάρεις τηλέφωνο και ξέρω πως να κάνεις δουλειά σου, θα σου πω. Αν όμως ποστάρεις το πρόβλημα σου εδώ δεν πρόκειται να σου απαντήσω. Πιστέυω να καταλαβαίνεις την διαφορά. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 δεν εχω το τηλεφωνο σου φιλε μου, αλλα και να το ειχα απ τα λεγομενα σου δεν θα βοηθουσε γιατι αν ηθελες να βοηθησεις υπαρχουν και τα πμ Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 Φίλε playloud σε νιώθω απόλυτα, είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό, απλά είναι λεπτή η θέση του φόρουμ όπως καταλαβαίνεις..Μην παίρνεις στραβά τους υπόλοιπους που στο λένε κάπως πιο χύμα. Είναι μία περίπτωση που κανείς δεν έχει άδικο όπως και κανείς δεν έχει απόλυτο δίκιο... Ας δώσει μια βοήθεια όποιος ξέρει σε π.μ. :wink: Στο ίδιο καζάνι βράζουμε όλοι :lol::lol: feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The_Rover Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 Στο ίδιο καζάνι βράζουμε όλοι :D :D είπε τίποτα πρίν ο vrass για τσόντες??? :D :D :D learn to swim... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 Οι τσόντες θα πρεπε να ναι open source πάντως. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 Οι τσόντες θα πρεπε να ναι open source πάντως. Απ'το στόμα μου το πήρες feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 Αλλιως καλη καρδια' date=' και οποιος το χει μυστικο να το κρατησει 7σφαλιστο, δεν πειραζει, λες κι αν το χα κανονικο θα ηταν διαφορετικα[/quote']Δεν πρόκειται να πω τίποτα σχετικά με το αν πρέπει να κατεβάζουμε και να χρησιμοποιούμε σπασμένα, το θέμα έχει αναλυθεί πολλάκις και άκρη δεν έχει βγει ούτε μία φορά. Το μόνο στο οποίο θέλω να σταθώ είναι το κείμενο που παρέθεσα. Ναι φίλε playloud, αν το είχες αυθεντικό το πρόγραμμα θα ήταν διαφορετικά γιατί: 1) Δε θα ζήταγες βοήθεια από τα μέλη ενός φόρουμ αλλά από την υπηρεσία τεχνικής υποστήριξης της εταιρίας. 2) Θα μπορούσες να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ τη βοήθεια που ψάχνεις, θα την είχες πληρώσει άλλωστε. Τα μέλη του φόρουμ βοηθάνε ανάλογα με τη διάθεση και τις γνώσεις τους οπότε δεν είναι απόλυτα σίγουρο ότι θα βρεθεί βοήθεια τελικά. 3) Ζητάς βοήθεια για κάποιο πρόβλημα που (χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω) οφείλεται κατά 99% στο κρακάρισμα του προγράμματος. Τι νομίζεις ότι έιναι λογικό να σου πει κανείς σε αυτή την περίπτωση, κατέβασέ το ξανά ή πάρε το αυθεντικό; Αυτά τα ολίγα, απλά για να ξέρουμε τι λέμε και τι δικαιούμαστε σε κάθε περίπτωση... 8) Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 Και να το κατεβάσεις από αλλού' date=' μάλλον δεν κατάλαβες τι παίχτηκε. Λογικά η προστασία του ήταν μέσω serial number. Όσο εύκολο είναι να σπάσει, τόσο πιο εύκολα είναι για την εταιρία να βρει τα κάλπικα. Ε η εταιρία τα βρήκε και τα απενεργοποίησε. Οπότε θα περιμένεις κάμποσο μέχρι να βγουν καινούρια.[/quote'] Προφανώς φίλε Playloud δεν είδες αυτό, που έγραψα και που σου απαντά στο τι να κάνεις. Όσο για την μουσική, πάλι καλά που είναι και το νετ και τα τορεντ και έχω διαλέξει τα καλά, τα οποία και φροντίζω να αγοράσω, από τις μούφες, που απλά τρώνε σουτ από τον σκληρό. Στα προγράμματα που κάνω δουλειά, τα έχω αυθεντικά, γιατί μου αρέσει πχ να μπαίνω στο site της Μακι και να ρωτάω για το πως θα λύσω όποιο πρόβλημα έχω, χώρια οι τσάμπα αναβαθμίσεις!!! Και σε λίγο θα επισκεφτώ και τον URS με το Zebra2 synth του! Για να μην θυμηθώ και τα προβλήματα από κρακ που έχουν αρκετά προγράμματα και όταν ρωτούν οι χρήστες τους τι να κάνουν στο επίσημο site, παίρνουν την απάντηση που τους αρμόζει. Τπτ δλδ. Λοιπόν τες πα, επειδή πολλά είπα και πέρασε και η ώρα, άηντε φίλοι ξανά; :) "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 Συμφωνώ απόλυτα με mech, o Κwstas79 είναι πολύ ευγενικός και είναι προς τιμήν του (δεν κάνω πλάκα) και ο Κερμιτάκος το έθεσε πιο σφαιρικά. Εμένα αυτό με ενόχλησε κάπως: Well' date=' εννοειται οτι ειναι σπασμενο.[/quote'] Well, εννοείται ότι δεν μπορείς να πάρεις support για χακοσπασμενοκρακοδουλειές. Ή μάλλον μπορείς να την πάρεις αν το ζητήσεις με πιο low profile και δηλώνοντάς το από την αρχή ότι την ψιλοέχεις λερωμένη τη φωλιά σου. Κι από πού "εννοείται" ότι είναι σπασμένο; Eγώ (και τα άλλα παιδιά, πιστεύω) δεν κρυβόμαστε πίσω απ΄το δάχτυλό μας. Έχω χρησιμοποιήσει πολλά σπασμένα, και μερικά τα χρησιμοποιώ ακόμη. Όμως αν όντως θέλω βοήθεια, θα την ζητήσω πιο κομψά, ή θα πάω ακόμη καλύτερα σε ένα φόρουμ για χακαρισμένα πειρατικά software. Ή ακόμη καλύτερα, θα ψάξω ένα ωραίο freeware ή shareware για να κάνω τη δουλειά μου. Δεν θα διατυμπανίσω ότι τρελαίνομαι για πειρατικά και ότι νιώθω περήφανος που το κάνω. Φιλικά, Bloody Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση