playloud Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 Τι λετε ρε ατομα? Σιγα μην παω να το παρω κανονικο η σιγα μην χρησιμοποιησω ΜΗ σπασμενο προγραμμα και να παω να ακουμπαω 500¤ στον καθε ενα. Και δεν παιρνω αλλη μια κιθαρα? Ε οχι και θα παω για φορματ για ενα προγραμμα που απλα δεν δουλευει (που δουλεψε κανονικοτατα την πρωτη φορα). Θα το κατεβασω απο αλλου. Και μην μου πειτε οτι εσεις δεν δουλευετε η δεν κατεβαζετε σπασμενα προγραμματα η μουσικη γιατι θα ειναι ΜΟΥΣΙ (σαν του ΖΑΚΚ ενα πραμα). Τωρα τι λετε εδω μεσα αλλο αυτο. Να ειμαστε λιγο ειλικρινεις. Ayway ευχαριστω για την (μεχρι τωρα) βοηθεια. Αν ξερει κανεις ας μου πει τι να κανω Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 Τι λετε ρε ατομα? Σιγα μην παω να το παρω κανονικο η σιγα μην χρησιμοποιησω ΜΗ σπασμενο προγραμμα και να παω να ακουμπαω 500¤ στον καθε ενα. Και δεν παιρνω αλλη μια κιθαρα? φιλε μου' date=' χρησιμοποιησε οσα πειρατικα προγραμματα θελεις, κατεβασε το συμπαν ολοκληρο, αλλα τουλαχιστον [b']μην προκαλεις[/b] με τον παραλογισμο σου και την μηδενιστικη λογικη σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 Και να το κατεβάσεις από αλλού, μάλλον δεν κατάλαβες τι παίχτηκε. Λογικά η προστασία του ήταν μέσω serial number. Όσο εύκολο είναι να σπάσει, τόσο πιο εύκολα είναι για την εταιρία να βρει τα κάλπικα. Ε η εταιρία τα βρήκε και τα απενεργοποίησε. Οπότε θα περιμένεις κάμποσο μέχρι να βγουν καινούρια. Την κιθάρα γιατί να την αγοράσεις; Τράβα κλέψτην καλύτερα. Ή είσαι πειρατής ή δεν είσαι. Όχι μισά πράματα!... "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 Και να το κατεβάσεις από αλλού' date=' μάλλον δεν κατάλαβες τι παίχτηκε. Λογικά η προστασία του ήταν μέσω serial number. Όσο εύκολο είναι να σπάσει, τόσο πιο εύκολα είναι για την εταιρία να βρει τα κάλπικα. Ε η εταιρία τα βρήκε και τα απενεργοποίησε. Οπότε θα περιμένεις κάμποσο μέχρι να βγουν καινούρια. Την κιθάρα γιατί να την αγοράσεις; Τράβα κλέψτην καλύτερα. Ή είσαι πειρατής ή δεν είσαι. Όχι μισά πράματα!...[/quote'] Ε οχι να κλεψω κιθαρα (η οτιδηποτε αλλο) ρε παιδια. Με παρεξηγησατε. Respect. Τελος παντων Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 Αλλά το λογισμικό μιας και είναι άυλο κλέβεται στο χαλαρό; "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 Φιλε μου θα μπορουσες να αγνοησεις να μην μου απαντησεις αντι να μου κανεις κυρηγμα. Μια ερωτηση εκανα. Ουτε βγαζω φραγκα απ το συγκεκριμενο ειτε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ και τα φραγκα μου τα εχω χωσει και με το παραπανω στην industry. Το ειπα και πριν, αυτος που δεν εχει κατεβασει ουτε ενα προγραμμα, ουτε ενα mp3, ουτε μια ταινια ας ριξει την πρωτη πετρα, αλλιως κυρηγμα μου εκανε παλια η μητερα μου για τα μαλλια μου Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν κάνω κήρυγμα που να υπερβαίνει την αρχική σου δήλωση Σιγα μην παω να το παρω κανονικο η σιγα μην χρησιμοποιησω ΜΗ σπασμενο προγραμμα και να παω να ακουμπαω 500¤ στον καθε ενα. Και δεν παιρνω αλλη μια κιθαρα? γιατί αυτό το αν δεν συμφωνείς μην απαντάς, κατάντησε ανούσια δικαιολογία στον οποιοδήποτε. Κανείς δεν το έπαιξε μάγκας πειρατής όπως έκανες με τη δήλωσή σου. Κι εγώ έχω παραδεχτεί ότι έχω σχέση με τους κουρσάρους, αλλά δεν το παίζω και έξυπνος. Τα τραγουδάκια μου κατεβάζω και όταν μου αρέσει 1 δίσκος τον αγοράζω, αν είναι πατάτα ούτε που θα μείνει στο pc (τι τσάμπα χώρο θα χαλάω; ). Τα σπασμένα προγράμματα τα έκοψα, εξαιτίας παρομοίου προβλήματος και χαίρομαι γιαυτό. Καλύτερα 1-2 με την υποστήριξή τους και όλα τα μπονους τους και να τα μαθαίνω και καλύτερα! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 Αφου λοιπον κι εσυ κατεβαζεις welcome to the club, κι οσο για τις δηλωσεις ειναι για τους πολιτικους. Οσο για το αν τα mp3 ειναι πιο "ανωδυνα" απ τα προγραμματα αντε ρωτα ΟΛΟΥΣ τους καλλιτεχνες που "αποριπτεις" απ τον σκληρο σου αλλα εχεις ΗΔΗ κατεβασει το (τα) αλμπουμ τους. Τελος παντων, α, για να μην ξεχνιομαστε ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ δεν το παιζω εξυπνος ΟΥΤΕ μαγκας. Ειμαι αλλος ενας απο ολους μας. Να εισαι καλα Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 Όλα αυτά καλά και όμορφα, αλλά αν περιμένεις κάποιου είδους υποστήριξη για σπασμένο λογισμικό, χμμμ, πως να στο πω βρε παιδάκι μου, είναι λίιιιιιιιιιιιγο δύσκολο...... LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 Οκ, φιλε μου, ελπιζω μηπως καποιος δεν ειναι τοσο χερεκακος (πολλοι τετοιοι ρε παιδια, να πεσουμε να τον φαμε τον αλλο). Αλλιως καλη καρδια, και οποιος το χει μυστικο να το κρατησει 7σφαλιστο, δεν πειραζει, λες κι αν το χα κανονικο θα ηταν διαφορετικα Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση