BRAIN Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2007 Αυτές τις μέρες ψάχνομαι για αγορά ακουστικής και εχω πάρει σβάρνα τα μαγαζιά και κοιτάζω, ξεκίνησα να κοιτάζω τις cort μετά guild και Lakewood για φράγκα σιγά σιγά εφτασα να σκεφτομαι γύρω στο 1500 και βλέπω ότι τα υλικά και η κατασκευή της furch 25sr θα πρέπει να ρίξω το διπλάσιο χρήμα για πιο επώνυμες μάρκες. ζαχαρώνω αυτή πως την βλέπετε; http://www.furch.cz/cz/furchmillennium/rada25sr.php Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2007 Μια χαρά φαίνεται, αλλά ποιός ξέρει να διαβάζει...ό,τι σκ@τ@ γλώσσα είναι αυτή. Τσέχικα; :? τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BRAIN Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2007 :lol: αυτό μάλλον πιο σωστό 8) http://www.furch.cz/eng/furchmillennium/rada25sr.php Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2007 Αν δεν σε ενοχλεί η...άδεια ταστιέρα, μια χαρά είναι (Τί μια χαρά, τα σάλια μας τρέξανε...). Τιμούλες πού έχει; τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BRAIN Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2007 ο εδώ αντιπρόσωπος μου ειπε περίπου στα -1500+ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δύσκολα θα βρεις κάτι "επώνυμο" με τέτοια specs, ειδικά σε αυτά τα λεφτά. Αναμένουμε τις εξελίξεις... :wink: τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Zeppelin Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2007 Με Furch παίζει ο Mick Box σε ολόκληρο το Demons & Wizards... Την έχω δει από μισό μέτρο την κιθάρα, κ είναι η συγκλονιστικότερη εμπειρία που έχω από ακουστική στη ζωή μου... Καταπληκτική εμφάνιση, με χρυσίζoν φινίρισμα, cutaway... Αχά τη βρήκα: http://www.mick-box.net/guitars1.asp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pkole Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 Που μπορεί να ακούσει κανείς από κοντά καμιά τέτοια βρε παιδιά; Μου ανοίξατε την όρεξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lsega Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 Φίλε μου η επιλογή σου είναι πολύ καλή. Πρίν 2 χρόνια στην Πράγα έπιασα να γρατζουνίσω για λίγο μία τέτοια κιθάρα νομίζω Line 42 ήταν. Κορυφή και από ήχο ζεστός & γλυκός....όταν βέβαια έμαθα ότι ήταν Τσέχικες κάτι μου έκανε αλλά εγώ δεν είμαι και πολύ της μάρκας.Σου εύχομαι να την αποκτήσεις σύντομα και καμία φωτο στο gallery ετσι για μπανιστίρι νιουζς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lsega Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 Kourbis Music Themistokleous 54 st. Athens-Greece tel:210 3615540 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις