Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2007 θελω να παρω ενα πεταλακι το οποιο δεν με ενδιαφερει ποσο θα κοστισει αλλα θελω να ειναι οτι καλυτερο υπαρχει αυτη τη στιγμη κυριως για καθαρο παιξιμο. αναμεσα σε digitech cf-7 - boss ch-1 / ce-5 & jampedals waterfall , τι λετε? με τι chorus παιζετε? ποσο ευχαριστημενοι ειστε? το μονο που μου αρεσε μεχρι τωρα ηταν το boss ce-5 .αν και απο τα demo του waterfall κρινω οτι ειναι πολυ power. καpoia protash?? - δεν θελω ψηφιακιλα οσο γινεται....- :roll: :wink: Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2007 προσωπικα τα ΒΟSS ce-1 και ce-2 ειναι τα αγαπημενα μου αναλογικα. εχω το ce-2 japan και ειναι απολυτα αναλογικο K οργανικο. το waterfall ειναι απιστευτο επισης σαν αντιγραφη του παραπανω το ακουσα και ειναι 100% real καλο ειναι και το tc electronic chorus-flanger αρκει να μη το χρησιμοποιεις σαν flanger, :D αν ηθελες λιγο πιο digital δεν βρηκα καλυτερο απο αυτο.. boss digital dimension. :wink: www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavrilian Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2007 για ριξε μια ματια και στο chorus της TC... Προσωπικα μου αρεσε αρκετα. - δεν θελω ψηφιακιλα οσο γινεται... Εδω μου τα χαλας... :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2007 αν λες οτι σου αρεσει το ce5 τοτε το ce2 θα το προσκυνας........Εκτος αυτου μπορεις και να το βρεις και σχετικα φτηνα σε αντιθεση με το CE1 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2007 +1 Tο ce-1 εχει δυο ακομη μειονεκτηματα που δεν εχει το ce-2. 1.ειναι τεραστιο πεταλι 2.χρειαζεται απαραιτητα true bypass box αλλιως χαλαει ολο το σημα. ο ηχος τους ειναι 99% κοντα τελειως regular chorus. www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2007 στο site της boss αναφερει το ce-5 σαν ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ των 1 & 2 . ισχυει κατι τετοιο ? ειμαι περιεργος , και θα ηθελα να μου εξηγησετε αν θελετε , γιατι θα μου αρεσει περισσοτερο το ce-2.... απ οτι καταλαβα το digitech απορριπτεται ε?μειον ενα λοιπον. παντως οποιο διαλεξω θα παιζει με την στρατ-crybaby-dynacomp(jam)-( chorus ???)+ καποιο overdrive , (το ψαχνω και αυτο......) καρφωμενα στον mark 3. Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2007 JAM waterfall με κλειστα ματια...Απιστευτο vibe (δοκιμασε το και θα δεις! ;) ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2007 Μεταξύ Ch-1 και CE5 ψηφίζω αβλεπί CH-1!!! Πολύ πιο φυσικό και γλυκό chorus. To chorus του JAM είναι πολύ ποιοτικό: γλυκό και καθαρό αλλά κατά τη γνώμη μου και λίιιιγο πιο διακριτικό από ότι θα το ήθελα ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zappa Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2007 Αν θές δές και το Dls chorus-vib, απίστευτο chorus και το ce2 είναι πολύ καλό όμως www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2007 To chorus του JAM είναι πολύ ποιοτικό: γλυκό και καθαρό αλλά κατά τη γνώμη μου και λίιιιγο πιο διακριτικό από ότι θα το ήθελα ;) Και εγω το ιδιο σκεφτηκα, για αυτο το 2θεσιο swich μου το εκανε 3θεσιο, δινοντας μου ακομα μια πιο "βαρια", πιο εντονη θεση...Ηταν ο,τι εψαχνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση