Moderator harilatron Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2007 Ωραίο το μαγαζί Kwstaki. :wink: Δε μου λες? Ο ενισχυτής είναι ΥΔΡΟΨΥΚΤΟΣ? :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2007 Ουζο ειναι. Ουζόψυκτο το αργαλείο! Το έχει σε μπουκάλι νερού για να μην καρφώνεται και γιατί χωράει περισσότερο. Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2007 @ pkole: Από ένα μαγαζί με οικοδομικά υλικά τα πήρα, αν και δεν ξέρω αν θα τα βρεις σε αντίστοιχες τιμές, επειδή ο συγκεκριμένος γενικά έχει πολύ καλές τιμές. @ harilatron, Vrass: Νερό είναι, όχι ούζο, μιάς και κορακιάζω εκεί μέσα μετά από μερικές δόσεις καφρίλας. Νομίζω με έχετε παρεξηγήσει... LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση