alex_kok Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2007 Παιδιά θέλω να αγόράσω κιθαρα και είμαι ανάμεσα σε δύο... Η μία ειναι αυτή http://www.thomann.de/gr/gibson_sg61reissue_classic_white.htm και η αλλή αυτή. http://www.thomann.de/gr/gibson_lp_studio_aw.htm Όποιος ξέρει και εχει δοκιμάσει τέτοιες κιθάρες θα με βοηθούσε η συμβουλή του και ποια η διαφορα ανάμεσα στις δύο αυτές "υπέροχες κιθάρες. Είναι αρκετά τα λεφτά και δεν θέλω να κάνω λαθός. Παίζω punk rock/punk-metal/hαrdcore punk... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Zeppelin Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2007 Διάβασε εδώ κ αν έχεις επιπλέον απορίες ξαναρωτάς!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Michael Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2007 Επειδη πολλα ακουγονται για τη ποιοτητα των gibson τα τελευταια χρονια εγω στη θεση σου δεν θα επαιρνα χωρις να τη δοκιμασω πρωτα επειδη οπως ειπες ειναι πολλα τα λευτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2007 Επειδη πολλα ακουγονται για τη ποιοτητα των gibson τα τελευταια χρονια εγω στη θεση σου δεν θα επαιρνα χωρις να τη δοκιμασω πρωτα... Και ειδικά την στούντιο..... "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2007 sg δαγκωτο, εχω να πω...Κλασσικο κομματι ενω η στουντιο, αστα να πανε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alex_kok Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2007 Πω πω....! Φίλε με κάλυψαν σε όλα τα ερωτήματα ευχαριστώ... Gibson SG 61' Reissue και ξερό ψωμί...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Zeppelin Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2007 Πάντως κ το λευκό χρώμα τα σπάει... Όταν έρθει η ώρα για SG, σίγουρα θα το προτιμήσω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alex_kok Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2007 Μόνο για το λευκό κάνω τη συζήτηση. Δεν παίζει να πάρω άλλο χρώμα...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2007 μεταξυ των δυο σαφεστατα την sg...........oσες les paul studio εχω παιξει δυστυχως μου θυμιζουν κατι fiatακια που στο πισω παρμπριζ γραφουν: when i grow up i wanna be a big mercedes....... 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dkall Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2007 Συκοφαντητε , συκοφαντητε ολο και κατι θα μεινει ελεγε ¨καποιος¨ παλαιοτερα. Φημες , λενε οτι ηταν ξαδελφος του Leo ......... ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση