Grigoris Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2007 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grigoris Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2007 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wasted Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2007 Όποιος υπομείνει τα γερμανικά στα πρώτα δύο λεπτά θα ανταμοιφθεί. Από το Μαγικό Αυλό του Μότσαρτ: Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2007 Η ειρωνία στην όλη υπόθεση είναι ότι οι περισσότεροι μουσικόφιλοι έχουν ακούσει αυτά τα έργα μόνο μεσα από διαφημίσεις μακαρονιών και κρεμών για μωρά. Και βάζω και τον εαυτό μου μεσα... Είχα ακούσει το Requiem του Verdi σε κάποια φάση πριν χρόνια και είχα πάθει πλακα με το πόσο επιβλητικό και "βαρύ" ήταν. Εννοείται ότι πήγα και το αγόρασα σε cd στα καπάκια... Και είναι και πολλά άλλα εκτός από αυτα τα πολύ γνωστά. Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2007 Το αγαπημένο μου από τον αγαπημένο μου. J.S. Bach Doppelkonzert BWV 1043 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grigoris Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2007 ¶ν έχετε καλό μηχάνημα ανοίξτε την ένταση.(μόνο τα σκυλάδικα θα παίζει δηλαδή ο γείτονας δυνατά?) Τί συνέθεσε ο άνθρωπος... Edit: Βλ. παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2007 Μετα απο αυτό τίποτα... http://www.youtube.com/watch?v=swkT07TP-mo Γνώμη μου τουλάχιστον. http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grigoris Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grigoris Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2007 feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση