Ajowerty Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2007 Χαίρομαι για την παρέμβαση, αυτό δείχνει τουλάχιστον κάποιο ενδιαφέρον (της διάσωσης του <<καλού>> ονόματος του καταστήματος) Στην ουσία όμως δεν ξεκαθαρίστηκε τίποτα από μέρους σας.. Ποιός ο λόγος φωτογραφίας της απόδειξης...: Ξεκαθάρισα, εγώ ο ίδιος, από την πρώτη στιγμή, πως η απόδειξη κόπηκε στην American Series που τελικά πήρα... Το θέμα είναι ότι το όνομα δεν μου έλεγε τίποτα κατά την αγορά, δεν είχα ξεκαθαρίσει τί παραπάνω χαρακτηριστικά έχει η deluxe, και ούτε <<με ενημερώσατε και μου προσφέρατε λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες μου>> όπως λέτε... Η φράση <<αποκλείω το ενδεχόμενο να μην κατάλαβε καλά>> είναι κάτι παραπάνω από εύλογη, αφού υπάρχουν πολλές ενδείξεις ότι όντως έγινε αντιληπτό το τί ακριβώς ζήτησα.. Όχι μόνο διαλέξαμε την κιθάρα μαζί με τον υπάλληλο μέσω του Διαδικτύου, αλλά και όταν έπαιξα με κάποια παραπλήσια κιθάρα, έσπευσε να με διαβεβαιώσει πως <<η δική σου θα έχει locking κλειδιά και noisless μαγνήτες>> περιγραφή που οδηγεί στην deluxe και όχι σε αυτήν που τελικά αγόρασα.. Η απροσεξία μου όμως και ο ενθουσιασμός, όπως γράφτηκε, δεν μου επέτρεψε να δω καθαρά τα πράγματα.. Την επόμενη φορά λοιπόν, θα είμαι πιο προσεκτικός... Τέλος καλό θα ήταν αυτό το θέμα να τελειώσει εδώ, αφού πήρε ήδη μεγάλες διαστάσεις, σας υπόσχομαι ότι θα σας επισκεφθώ για μια πιο προσωπική κουβέντα.. EAVY METAL IS THE LAW Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2007 Πάντως ajowerty, νομίζω ότι ο τίτλος του thread ("Θύμα εξαπάτησης.. HELP.....") δεν είναι ιδιαίτερα αντιπροσωπευτικός των γεγονότων. Χρειάζεται τουλάχιστον ένα ερωτηματικό για να γίνει λίγο πιο δίκαιος. :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2007 Ή αλλαγή σε "όποιος βιάζεται σκοντάφτει". LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2007 Κάλλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2007 Μια ο Γιάννης δεν μπορεί, μια ο κώλος του πονεί. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2007 Κάλλιο tele και στο χέρι παρά wah-wah και στο πόδι (Κινέζικη -πλέον- παροιμία :lol: ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2007 Harilatron την tele έσειε, κακό της κεφαλής του. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mesimeriaris Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2007 Aμα ντερλικωνεις,ρευεσαι και κλανεις, δεν υπαρχει κινδυνος ποτε σου να πεθανεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
old_nick Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2007 Κάλλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε. Και στην περίπτωσή μας..... Κάλλιο Fender-όδενε παρά Fender-ογύρευε.... Tigka metal!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
old_nick Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2007 Η σοφότερη ρήση είναι του Mesimeriari δαγκωτό...... Tigka metal!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση