nio16 Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2007 Σε αυτό και εγω συμφωνώ. Το θέμα είναι να μην είχε αυτήν την επιθυμία :wink: ALOHAAAAAAAAAA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kofi Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2007 το λαθος που υπηρχε το διωρθωσε αμεσως μετα την παραγελια μου..εχω στειλει e-mail στον τυπο...βεβαια ακομα δεν μου απαντησε και δεν πιστευω πως θα το κανει... θα δουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sozos Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2007 Φιλε αν ενεργησεις σωστα και γρηγορα δεν θα εχεις προβλημα. Ειτε κανεις ακυρωση παραγγελιας στην τραπεζα λογω εξαπατησης οπως ειπαν οι υπολοιποι (αν εχεις κανει παραγγελια με πιστωτικη) ειτε απλα δεν πληρωνεις οταν σου ερθει το συνθ και δειχνεις την επιβεβαιωση παραγγελιας σε αυτον που θα το φερει ( αν εχεις κανει παραγγελια με αντικαταβολη). Αν εχεις ενα αντιγραφο αυτης της επιβεβαιωσης εισαι καλυμενος. Με το να στελνεις ε μαιλ δεν βγαζεις τιποτα (σε περιπτωση που εγινε ηθελημενα) γιατι δεν θα εισαι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος που την παταει απο αυτον και σιγουρα για να το κανει αυτο δεν μασαει απο απλα εμαιλ και τηλεφωνα. [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση