Vrass Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2007 Έχω γιούγκο λευκό και θέλω οι φίλοι μου να τρώνε τα χαλίκια μου στα φανάρια. Πάει; Στις υπάρχουσες βάσεις μπορεί να μπει κινητήρας από Lancia Delta Integrale. Αλλά μετά βάλε και ενισχύσεις παντού μην κόψει το αμάξωμα στα δύο. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Εδιτ: εννοείται ότι πρέππει να του βάλεις και αεροτομή-σιδερώστρα και μπλε λαμπάκια στα πιτσιλιστήρια. Αλλιώς δε θα δουλεύει σωστά.. Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2007 Πωλείται FIAT UNO '95, μετατροπή 3.000cc, κατεβασμένο (σαύρα) με 7 αντιστρεπτικές δοκούς, και tremolo block και δυο διπλά λαμπάτα καρμπυλατέρ. (2.5 εκατομμύρια έχω χώσει μόνο για ήχο.) Τιμή τζάμπα 4000 ευρώ με καινούρια λάστιχα καραφλά. Δώρο η κάσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexei Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2007 Tι χρώμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavrilian Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2007 το tremolo block τι υλικο ειναι? σε ενδιαφερει ανταλλαγη με fiat punto gt? 19" ζου-λου(βρισκει λιγο στους θολους αλλα δεν πειραζει!), υπερκυβισμενο στα 2000cc, 2 τουρμπινες. μπουρι που χωραει μεσα γατα με 4 γατακια και δωρο ο Ari Vatanen ενσωματωμενος στο καθισμα του συνοδηγου... Στειλε pm αν ειναι... :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2007 Οι βελτιώσεις, μετατροπές κ.λ.π. είναι παίδεμα ρε παιδια, κόπος και χρήμα . Εγω βαρέθηκα, καλύτερα να πάρεις κατι εργοστασιακό γρήγορο να κάνεις την δουλειά σου και να είσαι και σίγουρος. Γι αυτό κι εγώ πηρα την Λαμποργκινι μου πριν 2 χρόνια και καθάρισα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2007 Παιδιά έχουμε και τις αγγελίες.....Προς Θεού! Ε μη τα πετσοκόβουμε τα threads ρε γαμώτο μου!!!! Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση