nathanlyk Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2007 Ψάχνω μια σελίδα στην οποία να βάζω ένα μοντέλο αυτοκινήτου και ύστερα να μου βγαίνουν αποτελέσματα του τύπου: μέχρι πόσες ίντσες ζάντα παίρνει. μέχρι τι τούρμπο τι λάστιχα κ.τ.λ.... (Τι ψάχνω....) :) www.myspace.com/nathanlyk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2007 (Τι ψάχνω....) :) ψύλλους στ 'άχυρα.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: χωρίς πλάκα δύσκολο αυτό που ζητάς....Στείλε ένα μειλ στον Καββαθά και καθάρισες ρε συ...... :lol: :lol: :lol: Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2007 Ανυπομονώ να δω τι θα του απαντήσει ο Καββαθάς τότε. Μάλλον θα γραψει ολοκληρο "εν λευκώ" και ο νοών νοείτο https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2007 www.limanakia-kagkourogarazotekno.org :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2007 Φεντεριάρη φτιάξε το λινκ, δεν δουλεύει! :D :D :D LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2007 Ψάχνω μια σελίδα στην οποία να βάζω ένα μοντέλο αυτοκινήτου και ύστερα να μου βγαίνουν αποτελέσματα του τύπου: μέχρι πόσες ίντσες ζάντα παίρνει. μέχρι τι τούρμπο τι λάστιχα κ.τ.λ.... (Τι ψάχνω....) :) μπορείς να του βάλεις οτιδήποτε βρίσκεται εντός των ορίων της καγκουροσύνης και του πορτοφολιού σου. :lol: :lol: :lol: :lol: Μόνο που θα χάσεις την εγγύηση της αντιπροσωπείας. Τι αυτοκίνητο θες να πειράξεις? Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2007 Έχω γιούγκο λευκό και θέλω οι φίλοι μου να τρώνε τα χαλίκια μου στα φανάρια. Πάει; LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Acanthor Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2007 Το φάγατε το παιδί! Τα χαρακτηριστικά αυτοκινήτων θέλει να βλέπει, όχι τί μπορεί να βάλει στο αυτοκίνητο του! ..there's too much panic in this town... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2007 Όχι φίλε Acanthor, αν διαβάσεις το αρχικό post: Ψάχνω μια σελίδα στην οποία να βάζω ένα μοντέλο αυτοκινήτου και ύστερα να μου βγαίνουν αποτελέσματα του τύπου: μέχρι πόσες ίντσες ζάντα παίρνει. μέχρι τι τούρμπο τι λάστιχα κ.τ.λ.... ...αυτό ακριβώς ζητάει, τί μπορεί να βάλει σε κάποιο αυτοκίνητο! Γιατί μη μου πεις ότι τα ζαντολάστιχα και τα τούρμπο είναι τα βασικά χαρακτηριστικά ενός αυτοκινήτου! :wink: :lol: Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2007 Είναι στο εβο και το ιμπρεζα :lol: Και τέτοια σελίδα δεν υπάρχει και ούτε θα υπάρξει. Η εξέλιξη περισσότερο έχει να κάνει με την φαντασία, το ταλέντο και την παλαβομάρα το εκάστοτε μηχανικού, παρά με κάποιες έτοιμες λύσεις. "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση