bloody_sunday Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2007 Το πρώτο βίντεο είναι η απόλυτη γαλήνη και ενδείκνυται για βραδινή ακρόαση (με καλό ουίσκι...), όπως και τα επόμενα. Miles Davies Quintet - My Funny Valentine (live from Milan, 1964) Πέντε γίγαντες της μοντέρνας μουσικής: στην τρομπέτα ο Miles Davies, στο τενόρο σαξόφωνο ο Wayne Shorter, στο πιάνο ο Herbie Hancock, στο μπάσο ο Ron Carter και στα ντραμς ο Tony Williams. Περιέργως δεν βλέπω σουρτίνα στην τρομπέτα του Davies που... σηκώνεται και φεύγει μετά το μέρος του. Παίρνουν την ορίτζιναλ ηχογράφηση (περίπου 6 λεπτά, αν θυμάμαι καλά) και την απογειώνουν. Θα το απολαύσετε περισσότερο αν έχετε ακούσει το πρωτότυπο. To δεύτερο ρομαντικό τραγούδι είναι ένα απόσπασμα από ένα παλιό αφιέρωμα στην μυθική και αινιγματική Δαλιδά, την τραγουδίστρια που σφράγισε την μουσική παράδοση της Γαλλίας. Μακριά από τις νέες ρεμιξαρισμένες εκδόσεις του! Dalida & Alain Delon - Paroles, paroles Δοκιμάστε το σε κλασσική κιθάρα με δάχτυλα και θα με θυμηθείτε... :wink: To τρίτο είναι ένα κομμάτι - σταθμός στα '80s που λογικά κάπου θα το έχει πάρει το αυτί σας. Είναι διασκευή από το "Libertango" του Αstor Piazzola, αλλά η σκοτεινή και λίγο μελαγχολική 80s ενορχήστρωση του δίνει εντελώς άλλο αέρα. (Αγνοήστε το πρώτο λεπτό του βίντεο που είναι ολίγον τι... ξεκαρδιστικό και εστιάστε στη μουσική) Grace Jones - I've Seen That Face Before Ελπίζω να ικανοποιήσουν τους πιο... ιντελλεκσουέλ του φόρουμ. Eye τι λες; Σχολιάστε και συνεχίστε, αν θέλετε. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2007 elek bacsik, απ τους αγαπημενους μου κιθαριστες...Για τον Serge τα λογια ειναι περιττα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2007 Επισης, αυτο το τραγουδι με παει νοσταλγικα πισω, μιας και ηταν το αγαπημενο μου τραγουδι σαν παιδι: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2007 Tωρα γιατι το κανες αυτο bloody βραδυατικα;;;; και ελεγα να παω για υπνο...Μονη μου παρηγορια το οτι σε εναν μηνα παω στο Παρισι μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2007 Έπεσα πάνω στον κατάλληλο άνθρωπο, φαίνεται... Joe Dassin - Et si tu n'existais pas Δεν ξέρω τι καιρό κάνει σε σας αλλά εδώ αυτά τα θυμάσαι όταν κοιτάς τις σταγόνες να κυλούν πάνω στο τζάμι... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2007 καλο καιρο εχει εδω, λιγο ψυχρουλα...Μπα, εδω για να τα θυμηθω αρκει να αρχιζει να σκοτεινιαζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2007 Επειδή είμαι κι εγώ ρομαντικό αγόρι, πάρτε αυτό: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grigoris Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2007 Σεπτέμβριος http://www.youtube.com/watch?v=Utbje0WQXhg (Υ.Γ. Πώς το κάνετε αυτό με τα εικονίδια του tube να εμφανίζονται αντι για το link?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2007 orfeu negro Δεν ειναι η καλυτερη εκτελεση αλλά θέλετε κ ασπρόμαυρο :lol: @grigorios:δεξιά από το video στο youtube εχει ενα χωρίο που γραφει embed.κανεις copy paste αυτο :wink: https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2007 ΕΙΣΤΕ ΜΙΚΡΟΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση