Προς το περιεχόμενο

Η Ιταλία και το καλαμάκι ή το σουβλάκι

fleamail

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πλάκα πλάκα οι Αθηναίοι δε ξέρουν τι πα να πει καλτσόνε με γύρο και πουρέ,καλτσόνε με κοτόπουλο και carry ,καλτσόνε με μποφτέκι πατάτες και σως ροκφόρ...

Οποιος θεσσαλονικιός δε ξέρει που να βρεί τα παραπάνω και άλλα πολλά,να με στείλει ΠΜ ΤΩΡΑ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 86
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Πλάκα πλάκα οι Αθηναίοι δε ξέρουν τι πα να πει καλτσόνε με γύρο και πουρέ' date='καλτσόνε με κοτόπουλο και carry ,καλτσόνε με μποφτέκι πατάτες και σως ροκφόρ...[/quote']

Δοξάζω το Θεό που δεν με έχει αξιώσει να δοκιμάσω έστω και ένα από τα εδέσματα που ανέφερες! Κόντεψα να ξεράσω και μόνο που τα διάβαζα, φαντάσου να τα φάω κιόλας! :lol:

Ως Αθηναίος μιλώντας, προτιμώ τις ταβέρνες στην πλατεία ¶θωνος. Κάθε φορά που πάω κάνω γ@μώ τις μάσες... 8)

Yes it is!!!

Aυτο κύριοι ειναι 2 μερίδες κεμπάπ από την λαδόκολλα. 8)

Καθε κεμπάπ,πριν το φας πρεπει να το σκοτώσεις. :lol:

ladokolla.jpg

Σε ποιά Λαδόκολλα πηγαίνεις ρε blue; Ζωγράφου να υποθέσω; Όπου και να πηγαίνεις πάντως, πάλι σκότωμα θέλει το κεμπάπ... :lol:

Yes it is!!!

Υπάρχουν πολλές λαδόκολλες,αλλά όπως μου εχουν εκμυστηρευτεί οι μύστες του βρώμικου και οι γέροντες της διοξίνης,μια ειναι η αυθεντικη.Δεν ξερω τη διαδρομη ουτε θυμαμαι που ηταν ακριβώς,νομίζω κάπου στην Ηλιούπολη,αλλά χωμένη.Η διαδρομη ειναι μυστική και με πήγανε,δεν μου επετρεψαν να μαθω γιατι ειναι επικίνδυνο.

Πλάκα πλάκα οι Αθηναίοι δε ξέρουν τι πα να πει καλτσόνε με γύρο και πουρέ' date='καλτσόνε με κοτόπουλο και carry ,καλτσόνε με μποφτέκι πατάτες και σως ροκφόρ...[/quote']

Δοξάζω το Θεό που δεν με έχει αξιώσει να δοκιμάσω έστω και ένα από τα εδέσματα που ανέφερες! Κόντεψα να ξεράσω και μόνο που τα διάβαζα, φαντάσου να τα φάω κιόλας! :lol:

Ως Αθηναίος μιλώντας, προτιμώ τις ταβέρνες στην πλατεία ¶θωνος. Κάθε φορά που πάω κάνω γ@μώ τις μάσες... 8)

Χωρίς πλάκα το καλτσόνε με κοτόπουλο είναι γαμάτο, δε φαντάζεσαι, μόνο αμα φας θα καταλάβεις.

Τα άλλα δυο ,εε......experimental που λέμε,μιά φορά το χρόνο για πειραματισμό.Πάντως αυτό με το μπιφτέκι και τις πατάτες φούρνου δε το έχω δοκιμάσει, αν και έχω ένα κολλήτό που τα κατεβάζει δύο δύο. :roll: :roll: :roll: :roll:

Πλάκα πλάκα οι Αθηναίοι δε ξέρουν τι πα να πει καλτσόνε με γύρο και πουρέ' date='καλτσόνε με κοτόπουλο και carry ,καλτσόνε με μποφτέκι πατάτες και σως ροκφόρ[/b']...

Οποιος θεσσαλονικιός δε ξέρει που να βρεί τα παραπάνω και άλλα πολλά,να με στείλει ΠΜ ΤΩΡΑ.

sick0019.gifodis13, πλέον το ξέρω... Είσαι τελείως άρρωστος. Ούτε εγώ δεν τρώω τέτοια πράγματα...sick0021.gif

Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...

Ανιθοσαλάτα έχετε στην Αθήνα? :lol: :lol: :lol:

Εμείς εδώ πάντως έχουμε!

Από τους Θεσσαλονικιούς, στη Δόξα (πάνω από το τούρκικο προξενείο) έχει πάει κανείς???

The World Was A Mess But His Hair Was Perfect...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου