neeq Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2007 Εννοείται. Μια φορά μου είπε ο παππούς εκεί ότι δεν έχει άλλα σουβλάκια, καθώς πέρασαν κάποιοι πριν που φώναζαν ο ένας τον άλλο "Ελετρι Γίζα" και "Ντεντεμάη" και τα εξαφάνισαν αφού πρώτα τον εβαλαν να τους πει πιο σόλο του αρέσει περισσότερο. Δόξα και Μπούκα (Κασσάνδρου) είναι must και in για κάθε φοιτητη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
batucada Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δόξα και Μπούκα (Κασσάνδρου) είναι must και in για κάθε φοιτητη. Αααα... για 'κει βιαζόσουν σήμερα να πάς??? :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δόξα και Μπούκα (Κασσάνδρου) είναι must και in για κάθε φοιτητη. Αααα... για 'κει βιαζόσουν σήμερα να πάς??? :D Μπάαα, σήμερα την είδα λεφτάς και έφαγα στη Σβώλου :D Από αύριο πίσω στα "Λημέρια" μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pap13 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2007 Παλιά και γώ στη σβώλου έτρωγα μέχρι που είδα το φως το αληθινό!! Μιλάμε ο τυπάς στη μπούκα είναι άρχοντας, με 5 ευρώ παίρνεις μερίδα και σαλάτα και χορταίνεις. Και τα φαγητά τα κάνει όλα λίγο καυτερά που μου αρέσουνε, όσο πρέπει όμως. Επίσης άρχοντας είναι και ο Γιάννης στην αχειροποίητο. Χορταίνεις καλό φαι με λίγα λεφτά. Μόνο που δεν κάνει ντελίβερι ρε γμτ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2007 Οι Σουηδέζοι πάντως, τρώνε αποξηραμένη ρέγγα τηνανητή (όχι καπνιστή) με πουρέ και σάλτσα/σιρόπι ρόδι. 8O :lol: Μου φαίνεται ότι όσο ανεβαίνει κανείς βόρεια... το junk food χαλάει. @Odis13, τι είναι αυτά τα φρικιαστικά? καλτσόνε με γύρο και πουρέ,καλτσόνε με κοτόπουλο και carry ,καλτσόνε με μποφτέκι πατάτες και σως ροκφόρ.. ούτε οι Σουηδέζοι δεν τα τρώνε αυτά. :lol: :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2007 Παλιά και γώ στη σβώλου έτρωγα μέχρι που είδα το φως το αληθινό!! Μιλάμε ο τυπάς στη μπούκα είναι άρχοντας' date=' με 5 ευρώ παίρνεις μερίδα και σαλάτα και χορταίνεις. Και τα φαγητά τα κάνει όλα λίγο καυτερά που μου αρέσουνε, όσο πρέπει όμως. Επίσης άρχοντας είναι και ο Γιάννης στην αχειροποίητο. Χορταίνεις καλό φαι με λίγα λεφτά. Μόνο που δεν κάνει ντελίβερι ρε γμτ..[/quote'] Ο Γιάννης επίσης εγγύηση, αν προλάβεις μαγειρευτό. Η Μπούκα έχει και την ατμόσφαιρα. Τιμάω επίσης αρκετές φορές Αχνό, ειδικά στην αυλίτσα που έχει δίπλα το καλοκαίρι. (Μου φαίνεται πως όταν τρώω, πρέπει να αποφεύγω εκφράσεις του τυπου "Είναι κι ενας εκει στο νοιζ, ο pap13-electric wizard-{καλά τον deadendmind τον ξέρω} που είναι πολύ άσχετος, όλο μπαρούφες γράφει.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavrilian Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2007 Υπάρχουν πολλές λαδόκολλες' date='αλλά όπως μου εχουν εκμυστηρευτεί οι μύστες του βρώμικου και οι γέροντες της διοξίνης,μια ειναι η αυθεντικη.Δεν ξερω τη διαδρομη ουτε θυμαμαι που ηταν ακριβώς,νομίζω κάπου στην Ηλιούπολη,αλλά χωμένη.Η διαδρομη ειναι μυστική και με πήγανε,δεν μου επετρεψαν να μαθω γιατι ειναι επικίνδυνο.[/quote'] H true αυθεντικη λαδοκολλα ειναι μια, οπως σωστα λες και συ φιλε μπλε, αλλα οχι στην ηλιουπολη, στον ασυρματο...Για περισσοτερες πληροφοριες pm γιατι δεν πρεπει να διαρεουν αυτα τα πραγματα... :lol: Προς αθηναιους: οποιος δεν εχει φαει σουβλακι Κωστα απο Αιολου, πραγματικα δεν ξερει τι χανει φιλοι μου :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ πάντως λέω να μαζευτούν από τη μια οι Βόρειοι και από την άλλη οι νότιοι και κάθε ομάδα να κανονίσει έφοδο στην περιοχή της για βρώμικο. Απ΄ότι βλέπω φανατικοί του mens health όλοι μας ήμαστε :lol: Ασυχτήρ, πάνω που λέω να χάσω κανά κιλό και που δε με πέρνει και ο ύπνος κι αποπάνω... "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2007 Έτσι είμαστε εμείς οι Βόρειοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2007 Οποιος εχει κανει καμια βολτα απο Δυτικη Θεσσαλονικη η μενει απο κει, να τσεκαρει κ τον θρυλικο ΜΑΥΡΟ.νομιζω οτι ειναι στη σταυρουπολη. οτι και να περιγραψω γι αυτο το βρωμικο θα ειναι λιγο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση