korg_nikos Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2007 Όντως, έχει δίκιο ο iratus, όποιος ενδιαφέρεται έχω τα schematics για το μοντέλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 Δε βρισκω σχετικοτερο θεμα για να ποσταρω το σοβαροτατο προβλημα που με ταλανιζει. ;D Εβαλα μια αγγελια για εναν Fishman Rare Earth blend , ο οποιος κοστιζει στον Thomann 360€. Τοσο τον εχω αγορασει κι εγω και αποφασισα να τον πουλησω στα 250€. Αυτα ειναι λεπτομερειες : O χρηστης paganini εκρινε οτι επρεπε να με αξιολογήσει αρνητικά ως πωλητή, αφηνοντας το γλαφυρο σχολιο "akrivo" . http://www.noiz.gr/index.php?action=trader&id=1660 Σημειωνω οτι δεν υπηρξε καμμια προσωπικη επαφη νωριτερα, οποτε κατανοω οτι το μελος αυτό δεν γνωριζει το ποτε και το πως μπορει καποιος να αφησει αξιολογηση. Θα ηθελα καποιος μοντ να διαγραψει το σχολιο του μελους αυτου και να τον ενημερωσει μεσω πμ για το πως συμπεριφερομαστε στις αγγελιες. ::) https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 Το σχόλιο διαγράφηκε και ο paganini θα ενημερωθεί σχετικώς. Παρακαλώ σε αντίστοιχες περιπτώσεις στο μέλλον να στέλνετε (γενικώς μιλάω) ένα pm σε κάποιον mod για να ρυθμίζεται το ζήτημα. Ευχαριστώ! :) Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 O χρηστης paganini εκρινε οτι επρεπε να με αξιολογήσει αρνητικά ως πωλητή, αφηνοντας το γλαφυρο σχολιο "akrivo" Εγω ειχα σχολιασει μια αγγελια ως ακριβη και ο πωλητης με αξιολογησε αρνητικα ως... πωλητη :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 Ποιο ήταν το... φυντάνι? (από περιέργεια και μόνο, όχι για να τον κάνουμε ντα...) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 Δεν θυμαμαι, εχουν περασει μηνες, πρεπει να ηταν ενας που πουλουσε sg faded 1200 ευρω υποστηριζοντας οτι ηταν αλλο μοντελο... πολυ παλικαρι ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
xrusopsaro Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2009 χμμμ...ωραία τότε εμένα η κιθάρα μου είναι gibson les paul custom παρακαλώ και με την υπογραφή του εργάτη που την συναρμολόγισε! michael kelly τον λένε και το γράφει στο headstock ...πόσο να την δώσω ρε παιδιά? 5 χιλιάρικα είναι καλά η την ρίχνω? http://www.myspace.com/blackfrogs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hitman Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 Σου δίνω 10,000 αν βάλεις και την δικιά σου υπογραφή. Shoot him again. His soul is still dancing... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 Ρητορική ερώτηση: Αν αρχίσουμε και βαράμε αρνητικές αξιολογήσεις σε "μέλη" για κάθε αγγελία που βάζουν χωρίς τιμή, με ελάχιστη περιγραφή (και άπειρες φορές μάλλιστα σε greeklish), χωρίς φωτογραφίες του πραγματικού προς πώληση προιόντος, που ανανεώνουν την αγγελία αυθαίρετα και θρασύτατα και που την έχουν δεί έξυπνοι θα φταίμε? Έλεος πια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
korakios Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2009 Οι περισσότεροι κάνουν απλά εγγραφή για την αγγελία...το έχω κάνει σε άλλα φόρουμς στα οποία δεν μπαίνω καν στο κόπο να τις διαγράψω και ούτε που με νοιάζει...το λέω γιατί έτσι σκέφτονται και οι άλλοι που απλά θέλουν να πουλήσουν/αγοράσουν κάτι...και -50 να είναι το κάρμα ή -10 το trader δε νομίζω να χαλαστούν Ο καλύτερος τρόπος είναι η διαγραφή μέσω report στον admin...ότι είχα να πω το είπα για τις αγγελίες.τέλος! :) ΥΓ.στην τελική κράξτε τον με κανα σχόλιο-αγχολυτικό είναι!(έτσι κι αλλιώς δεν γίνεται up η αγγελία!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση