Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια με 2ο σκληρό... κλαψ... λυγμ... Βοήθεια!

menelaos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Α ΞΕΧΑΣΑ

Όταν έπαιζα σε slave/master κλπ: όταν τον έχω σε slave δουλεύουν όλα (μπαίνω win) απλά ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. Ο δίσκος πάντως παίρνει ρεύμα κανονικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

βρες αλλο ίντε και δοκίμασε τον στο πισί σου μήπως φταίει τπτ πάνω στη m/b.Μπορεί ας πούμε απο το βάλε βγάλε να έγινε τπτ στην υποδοχή ίντε.

Δοκίμασε κανα άλλο τροφοδοτικό αν έχεις έστω κ μικρότερο.

Σώσε ότι έχεις κ στείλτον πίσω αν είναι στην εγγύηση.

Δεν έχω άλλες λύσεις αυτή τη στιγμή.

Υ.Γ.Δεν μου είπες στο μπούτ τον βλέπει κανονικά;

2 πράγματα μου ρχονται

α) Ο ιde πρέπει να είναι λάθος στο Μaster-slave jumperάκι πίσω του.Αν είναι Western digital βγάλε τελείως το jumper αν στο καλώδιο δεν έχεις συνδέσει 2η συσκευή.

β) Για κάποιο λόγο το Motherboard προτιμάει να bootάρει από τον Ιde δίσκο.Θα πρέπει να απενεργοποιήσεις το boot from other device ή κάτι τέτοιο στο bios.

Πάντως φαίνεται κάποιο πρόβλημα του motherboard.

Aν δεν πετύχει τίποτα,τότε βάλε και τους 2 δίσκους σε ένα άλλο pc και με τη βοήθεια προγράμματος image (σαν το easy migrate πχ) αντάλλαξε τα δεδομένα μεταξύ τους,δηλ βάλε τα xp στον ide και τα δεδομένα στον sata (πρακτική που είναι και πιο σωστή γιατί η γρήγορη πρόσβαση δεδομένων είναι περισσότερο αναγκαία στα audio αρχεία μας.

Πιστεύω ότι αυτό θα πετύχει.

Υγ.Δοκίμασε πρώτα με ένα καλό τροφοδοτικό όπως σου είπαν τα παιδιά μήπως έχει αρχίσει και τα "φτύνει" το δικό σου και δεν αντέχει 2 δίσκους.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου